Mircea Radu, poze cu bunicul, tatăl și fiul lui! Patru generații, același șarm incredibil

mircea-radu-site-img_7092_preview.jpg

Mircea şi Raluca se iubesc la fel ca-n prima zi

Mircea Radu are 51 de ani, dar timpul a fost blând cu el, fiind și acum un bărbat frumos, șarmant, cu lipici la admiratoare, pe care le topește cu un simplu zâmbet și cu gropițele din obraji. Recent, a postat pe conturile sociale și o fotografie cu tatăl lui, care, în anii tinereții, jurai că vreun actor de la Hollywood: ”Cred că semăn cu mama mea ca fire, ca aspect şi cu tata, dar de la ea am ochii verzi şi zbuciumul interior”, spune el.

Mircea Radu, care a cunoscut celebritatea cu rolul lui Cupidon, din emisiunea ”Din dragoste”, difuzată de Antena 1, în perioada 2000-2009, este un romantic incurabil și un familist convins, amintindu-și, adesea, în scrierile sale, dar și în interviuri, despre părinții săi, care i-au trasat viitorul profesional. L-au vrut inginer: ”Tata spunea că să fii inginer e o chestiune foarte bună, e un post bun, onorabil, ai făcut o facultate, deci eşti privit altfel. Mamei, cu care aveam o relaţie mai apropiată, îi spuneam: „Dar mie nu-mi place asta“, dar ea, iubindu-mă foarte mult, repet, fiind şi singurul copil, nu mă vedea sub nici o formă profesor de limba română într-un sat. Nu voia să conceapă aşa ceva, să-i plece băiatul de acasă cine ştie pe unde. Şi atunci, din colaborarea asta tacită a părinţilor mei, s-a decis ca eu să urmez această facultate, în ciuda mârâielilor mele”, a mărturisit el, pentru adevarul.ro.

mircea_radu_la_14_ani_4.png

Mircea Radu la 14 ani

Mircea a moștenit câteva ceva de la ambii părinți: ”Cred că semăn cu mama mea ca fire, ca aspect şi cu tata, dar de la ea am ochii verzi şi zbuciumul interior. Tata a fost maistru la o fabrică din Bucureşti, iar mama era funcţionară la o întreprindere. Nişte oameni foarte blânzi şi cu o căsnicie foarte bună. Se completau bine”. 

mircea-radu-bunic_tata_el_fiu.jpg

Mircea Radu a postat un colaj de fotografii în care apare alături de bunic, tată și fiul lui, Tudor
foto: Facebook / Mircea Radu

”Băi, Mircescule, cu ochii ăștia verzi o să faci prăpăd printre femei!”

Și-a povestit și o întâmplare amuzantă, din adolescență, când deja începuse să rupă inimile fetelor, cu șarmul nativ: ”Vecina Tanti Borşuleasa îmi spunea: ”Băi Mircescule, tu, când o să fii mare, cu ochii ăştia verzi ai tăi o să faci prăpăd printre femei! Dar şi ele or să-ţi mănânce sufletul!“. Mircea Radu, care ani la rând a fost desemnat ”Cel mai sexy star tv”, este acum un tătic de nota 10 pentru cei doi copii, Tudor (5 ani și jumătate) și Clara (3 ani), pe care îi are cu doctorița Raluca Olaru (32 de ani).

3-4-mircea-radu4-2col.jpg

Starul de televiziune, împreună cu Tudor şi Clara, copiii săi

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului. Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, declara prezentatorul de televiziune, despre jumătatea lui, într-un alt interviu. 

Locuiește cu familia la Piatra-Neamț

În prezent, întreaga familie se află la Piatra-Neamț, orașul natal al soției: „Lucrez de acasă. Urmăresc ştirile de la TVR, ascult preponderent postul public de radio şi citesc. Fac astea în timp ce am grijă de copii - lecţii, joacă şi încălzitul mâncării de prânz, apoi somnul lor de după-amiază. Apoi soţia mea vine de la clinică şi îmi spune cum stau lucrurile din punctul ei de vedere, al unui medic aflat în prima linie a luptei împotriva coronavirusului”,  declara, pentru Click!, în urmă cu două luni, Mircea Radu,  prezentatorul reality-show-ului său, „Down the Road. Aventura” (TVR 1).
Citește și:

INTERVIU Mircea Radu s-a mutat la Piatra Neamț de dragul soției. Ce schimbări au apărut în viața lui

Ce mari au crescut copiii lui Mircea Radu!

 

Loading...

Citește și