Mirabela Dauer a fost părăsită de Raoul! „Ce a fost frumos s-a consumat”

raoul_si_mirabela.jpg

mirabela dauer raul despartire
Raoul s-a decis să dea cărțile pe față și să spună adevărul despre relația lui cu Mirabela
Foto: Arhiva Click!

Cuplul s-a întâlnit acum 11 ani, pe când ea avea 57 de ani, iar el avea 25. Cei doi au lansat șase albume, iar apropiații lor au bănuit că între ei este mai mult decât o relație profesională. Raoul (36 de ani) s-a hotărât să spună adevărul despre relația cu Mirabela Dauer (68 de ani).

Mirabela s-a plâns că, de ziua ei, Raoul nu i-a dat nici un telefon, dar el spune că a sunat-o și artista nu i-ar fi răspuns. Pe lângă asta, ea și-a exprimat regretul că nu mai colaborează cu el „De un an, am mers fiecare pe drumul lui. Era normal să se desprindă. Puiul mai şi zboară... Nu-l judec, pentru că aşa e el. Îl cunosc poate mai bine decât mama lui”.
Revoltată că toată lumea o asociază cu Raoul, Mirabela a declarat că: „Nu mai suntem împreună de patru ani şi jumătate!”, potrivit ziarului Ring.

Bărbatul s-a arătat foarte supărat de declarațiile artistei și a spus că: „Dacă pe ea memoria o ajută să spună că nu mai e cu mine de patru ani, nu şi-a numărat bine albumele pe care i le-am scris şi cele peste 100 de melodii pe care le cântă din repertoriul meu. Probabil vrea scandal. O respect şi ca artist, şi ca femeie. În rest, poate declara orice, dar să ţină cont că publicul ştie că adevărul e undeva... la mijloc”. Pe lângă toate acestea, Raoul susține că Mirabela Dauer nu l-a plătit niciodată pe colaborările pe care le-au avut, deși artistul trebuie să plătească, în mod normal, compozitorul.

Ce a fost frumos s-a consumat şi e bine să păstrăm o amintire frumoasă a acestei colaborări. Nu voi da din casă lucrurile murdare, că sunt la fiecare. Dacă Mirabela va dori să spună orice lucru urât despre mine sau despre noi, nu mă interesează şi nu voi replica niciodată”, a adăugat el.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1