Mioara Roman: “Am dat meditații pe ouă, brânză şi şuncă în loc de bani”

12-13-vedete-2-col-mioara-roman.jpg

Mioara Roman a fost căsătorită timp de 11 ani cu Petre Roman
foto: Click!

Sărbătorile sunt un bun prilej pentru amintiri şi nostalgii, deopotrivă plăcute şi neplăcute. Mioara Roman se bucură în tihnă de Crăciun, alături de fetele ei, Catinca şi Oana, alături de nepoate, însă în această perioadă îşi aminteşte mereu şi de Revoluţia din ’89, dar şi de tinereţea ei.

La o săptămână după ce ne-a povestit că fostul soţ, Petre Roman, nu o mai sună de când şi-a făcut o nouă familie, alături de solista Silvia Chifiriuc, Mioara Roman (78 de ani) continuă dezvăluirile despre viaţa ei. Fosta parteneră de viață a lui Petre Roman (72 de ani), cu care a fost căsătorită timp de 34 de ani, ne-a  mărturisit că, pentru a nu sta la cozi la mâncare, ore în șir, pe vremea lui Nicolae Ceașescu, ea prefera să primească alimente în loc de bani, de la elevii care veneau la meditații la limba arabă.

CLIIMA20130404_0140_1.jpg

Mioara Roman a fost o femeie foarte frumoasă în tinereţe. (capturi Kanal D)

“Eu am dat meditații pe mâncare: ouă, brânzeturi și șuncă. Aveam una-două fete la meditații și îmi aduceau mâncare în loc de bani. În loc să îmi dea 100 de lei de persoană, îmi aduceau lucrurile astea ca să nu mai stau la coadă. În loc să iau bani, în perioada aceea luam alimente”, ne-a declarat Mioara Roman. Aceasta ne-a mai spus că de Sărbători nu va găti, pentru că fetele sale, Catinca și Oana Roman o să îi aducă toate bunătățile: “O să vină ele la mine, o să îmi aducă de toate. Sunt foarte bolnavă, am viroză și febră, așa că de Sărbători cel mai probabil o să stau în casă”.

mioara-roman-oana-roman-catinca-roman-fiice.jpg

mioara roman fiice
Mioara Roman, alături de fiicelei ei şi de nepoata Calina
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Mioara Roman (72 de ani) trece prin momente de cumpănă în această perioadă! Fosta soţie a lui Petre Roman a ajuns, zilele trecute, la spital, din cauza unor probleme medicale.

  • A împlinit de curând 77 de ani, dar, în loc să-şi ducă liniştită vârsta, Mioara Roman are umerii împovăraţi de griji. Şi asta pentru că după 52 de ani de muncă are o pensie prea mică pentru a-şi plăti chiria şi medicamentele. Şi-a vândut aurul, însă acum fosta nevastă a lui Petre Roman e nevoită să predea în continuare la facultate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1