Minodora a suferit o operație la colon. ”Am avut un regim alimentar nesănătos”

minodora.jpg

minodora slaba
Minodora a suferit o intervenție chirurgicală la colon în urmă cu câteva zile
foto: arhiva personală/Facebook

Arată spectaculos după ce a slăbit 40 de kilograme, însă Minodora nu stă deloc bine cu sănătatea. Vedeta, în vârstă de 42 de ani, a fost supusă în week-end, unei intervenții chirurgicale complexe la colon.

De-a lungul anilor, îndrăgita artistă de muzică de petrecere a manifestat numeroase probleme digestive. Medicii i-au recomandat Minodorei o operație la colon care să o ajute să își revină complet.

„Eu sufăr de constipație, nu puteam să ies afară decât cu laxative. Am avut fisură anală, o fistulă, a trebuit să mă operez. Iar am făcut anestezie generală. Dar asta e. Am avut un regim alimentar nesănătos, mâncam multă carne prăjită”, a spus artista, la Antena Stars.

După operația suferită sâmbătă, solista se simte foarte bine. „Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o! Nu este ușor, însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două”, a postat Minodora un mesaj pentru fani, pe contul ei Facebook.

Minodora a slăbit 40 de kilograme în timp record

Minodora s-a schimbat radical în ultimii ani, slăbind peste 40 de kilograme într-un timp record. După ce și-a operat stomacul, solista arăta perfect, însă rezultatele nu au dăinuit. Artista s-a îngrășat la loc, ajungând să cântărească peste 100 de kilograme. Apoi și-a pus ambiția și a slăbit peste 40 de kilograme, condiția ei fizică fiind acum de invidiat.

Loading...
 
 

Citește și

  • A slăbit 23 de kilograme, dar s-a culcat pe o ureche! Minodora a pus la loc "colăceii" pe care reuşişe să-i dea jos. De sărbători, artista a dat iama în prăjituri de casă, iar asta a costat-o câteva măsuri la haine. "Vinovată", artista s-a apucat din nou de slăbit.

  • Minodora a reuşit să creeze panică într-un aeroport din America. Artista nu s-a apucat de cântat, ci le-a dat emoţii mari oamenilor legii cărora le-a trezit suspiciuni cu obiectele pe care le deţinea în bagajul de mână. Solista a scăpat cu greu să nu fie încătuşată şi să ajungă după gratii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1