Minculescu a bruscat un copil care voia autograf: «Băi, frate, nu vezi că abia am terminat de cântat!»

10-11_vedete-cristi-2.jpg

Cristi Minculescu este unul dintre cei mai mari artişti, însă şi patronul localului din Oneşti susţine că el are uneori toane
Citeste tot despre: 

Pe fondul unei oboseli accentuate, Cristi Minculescu (60 de ani) a dezamăgit, sâmbăta trecută, un fan de-al său, de numai 12 ani, care îi ştie toate piesele pe de rost. Cântăreţul a refuzat să-i acorde un autograf, după recitalul susţinut într-un local din Oneşti.

Cristi Minculescu (60 de ani), solistul care a cunoscut celebritatea cu trupa Iris, este acuzat de familia unui puşti de 12 ani că a refuzat să-i dea micuţului un autograf, în condiţiile în care ei au plătit 75 de lei un bilet, ca să asiste la concertul dintr-un restaurant din Oneşti, ”Old Friends”.

10-11_vedete-cap.jpg

Adrian Grosu

Iată ce a scris Adrian Grosu, unchiul puştiului dezamăgit: “Sâmbătă seara am participat într-un respectabil restaurant din Oneşti la o reprezentaţie a trupei Iris. Restaurantul este la superlativ, din toate punctele de vedere, jos cu pălăria! Începe reprezentaţia, apare şi Minculescu. Îşi face show-ul aproape ca pe timpuri, pe toată durata reprezentaţiei un puşti de 10-12 ani trăia pe muzica trupei Iris. Se termină show-ul cu melodia «Floare de Iris», iar puştiul emoţionat merge cu o foaie de hârtie la zeul Cristi să îi dea un autograf. Zeul nu numai că nu îl bagă în seamă, dar îl şi împinge brutal pe puşti, deoarece îi stătea în cale. Păi, ce făcuşi, măi, Minculescu? Nu realizezi că nu mai erai cu sticla de Drobeta în mână, la Costineşti? Cei care mă cunosc ştiu că aş fi reacţionat spontan la asemenea fază, dar pur şi simplu am rămas fără reacţie. Copilul se apucă de plâns, tatăl îl ia de mânuţă şi merge după Minculescu, zeul Minculescu. Îl roagă respectuos să îi dea un autograf puştiului. «Băi, frate, nu vezi că abia am terminat?» e replica starului. Şi copilul tot cu lacrimi în ochi. Penibil Minculescu, ruşine mare! Ştii câţi copii de vârsta lui ascultă muzica ta?”.

10-11_vedete-9.jpg

Minculescu a stat mai mult cu spatele la copil, după recital

Internauţii l-au compătimit pe puşti: “Este urât ce a făcut. Clar pe el l-aş cere să repare ce a stricat, indiferent de contractele sau obligaţiile pe care le mai are sau nu faţă de trupă”.

10-11_vedete-3.jpg

Puştiul a fost fascinat de recitalul idolului său, Cristi Minculescu

De asemenea şi Ioan Apostu, patronul localului “Old Friends”, s-a arătat indignat de atitudinea sfidătoare a artistului: “Este a doua oară când vine Cristi la noi. Cristi este o figură, are toanele lui. El pe scenă este un artist, însă comportamentul lui a lăsat de dorit în acea seară. Nu sunt supărat într-un final pe el, dacă o să mai lanseze o nouă melodie o să îl mai invit”.

I-a trimis micuţului un tricou cu autograf, ca să îndrepte greşeala

10-11_vedete-1.jpg

Acestea sunt darurile din partea lui Cristi, pentru copil

În speranţa că o să îşi repare greşeala, Cristi Minculescu i-a trimis puştiului un tricou cu autograful său, prin intermediul impresarei sale. “Ieri (n.r – 18 februarie) am postat faza cu Cristi Minculescu. Acum cinci minute primesc colet de la Bucureşti de la doamna Raluca Mihail (n.r- impresara lui Cristi Minculescu) prin Fun Curier, nu aşteptam nici un colet. Îl deschid şi găsesc o fotografie cu trupa Iris semnată de Cristi Minculescu şi un tricou. Sun la respectabila doamnă să întreb ce şi cum, îmi explică respectuoasă că în urma postării cu puştiul, Cristi Minculescu a luat atitudine şi a vrut să repare greşeala. Bravo, Cristi Minculescu! Respect etern!”, a mai scris Adrian Grosu pe contul său de socializare.

Loading...