Mihai Trăistariu, supărat pe fratele lui: „Mi-a dat foc la apartamentul de la mare”

traistariu-fratii.jpg

Mihai Traistariu Vasile scandal frati
Mihai Trăisatriu și fratele său mai mare, Vasile
foto: Click!/arhiva personală

Mihai Trăistariu a avut parte de un şoc atunci când s-a trezit cu casa în flăcări. Artistul deţine mai multe apartamente la malul mării, pe care le închiriază celor care vor să-şi petreacă concediul pe litoral. Într-unul din ele l-a cazat și pe fratele lui mai mare, Vasile, care i-ar fi făcut o mare pagubă.

Artistul a fost profund dezamăgit de atitudinea fratelui său, deoarece acesta nu şi-a cerut nici măcar scuze pentru cele stricate. „Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis: «Am dat foc puțin aici, au ars mânerele de la dulap. Am vrut să îmi usuc cămașa la aragaz și nu am fost atent și a luat foc dulapul de la bucătărie». Nu am pretenții să îmi întorci înapoi, dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a declarat Mihai Trăistariu, a dezvăluit Mihai Trăistariu în interviul pentru Antena Stars.

Citește și:

EXCLUSIV! Trăistariu: «Vara asta am dat lovitura cu cele 7 locuințe închiriate». Povestea afacerii care l-a scăpat de criză

Mihai Trăistariu, la mormântul părinților care au murit de cancer. Ce dezvăluiri face despre fratele lui

Deşi a fost pandemie de coronavirus şi spectacolele au fost suspendate o perioadă, Mihai Trăistariu (40 de ani) a avut noroc investind în şase garsoniere şi un apartament de două camere, pe care le-a închiriat. Solistul ne-a povestit cum a intrat în afaceri şi câţi bani s-a împrumutat din bancă pentru a putea decora camerele pe care le închiriază.

bloc-traistariu.jpg

Așa arată blocul în care Mihai Trăistariu deține locuințele
foto: BLITZ

"Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente? Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie când concertele au fost reduse", ne povestea Mihai în vară. 

mihai-traistariu-frate_1.jpg

mihai traistariu
Fratele lui Mihai Trăistariu este pictor
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1