Mihai Trăistariu îi atacă pe jurații finalei naționale Eurovision 2016

traistariu89877.jpg

mihai traistariu frauda eurovision
Mihai Trăistariu şi-ar fi dorit enorm să reprezinte pentru a doua oară România la Eurovision
foto: Tatiana Solomon

Mihai spera ca piesa prezentată în finala naţională de duminică să-l ducă în ”Paradisio”, însă solistul, aflat în coada clasamentului, pare că a ajuns în Infern, de supărare. După o noapte nedormită, Trăistariu a ieşit luni la atac. Ţinta? Juraţii Cezar Ouatu şi Zoli Toth.

Celebrul solist digeră greu înfrângerea de la Baia Mare. Nu-i vine să creadă că n-a reuşit să impresioneze nemilosul juriu, cu piesa sa, ”Paradisio”, în condiţiile în care, peste hotare, era cotată drept câştigătoare la marea finală din Suedia. Mihai s-a chinuit în zadar să arate mai bine, pentru acest concurs, trecând, vreme de un an, prin toate chinurile pământului: şi-a pus dinţi din porţelan, a suferit un implant de păr şi a tras din greu la sala de forţă, pentru a scăpa de imaginea de ”puşti pricăjit”.

Supărat nevoie-mare, artistul şi-a vărsat luni năduful, în faţa reporterilor Click!: ”Vorbele juriului despre «Paradisio» şi criticile lor dure îndreptate spre mine, încă de dinainte de a ajunge în semifinală, au influenţat votul publicului. S-a văzut de la o poştă că erau porniţi rău de tot. Au spus vorbe dure la adresa mea, ca să convingă românii să nu pună mâna pe telefon şi să mă voteze. Şi uite că au reuşit, am luat doar cinci, cu 2.142 de voturi, în comparaţie cu Ovidiu Anton, care a obţinut 6.585 voturi!”.

Artistul e convins că ar fi adus României un loc fruntaş cu “Paradisio”, piesă în care a investit bani grei: ”Am prăpădit degeaba 21.000 de euro în cele două videoclipuri. M-am ales şi cu banii cheltuiţi în zadar şi cu umilinţă din partea juriului. Piesa, puţin reorchestrată, modernizată şi cu un show fabulos, ar fi intrat uşor pe podium!”.

El şi-a arătat nemulţumirea faţă de doi dintre juraţi: ”De ce şi-ar dori Cezar Ouatu ( n.r-locul 13, în 2013 ) să ajung tot eu la Eurovision ? De ce să nu meargă el ? De ce şi-ar dori Zoli Toth, din trupa Sistem, ( n.r-locul 3, în 2005) să mă vadă pe scena din  Suedia, mai ales căeu am promovat intens ideea că vreau să mă întorc musai de-acolo cu trofeul? E la mintea cocoşului că juriul a făcut tot ce i-a stat în putinţă  să influenţeze poporul ridicând în slăvi ceilalţi concurenţi. Singurul în care au lovit am fost eu. Başca, la unii s-au ridicat şi în picioare, ca să priceapă cei de-acasă pe cine vor ei să trimitem. Doar aşa pot să-mi explic cruzimea juraţilor care mi-au spus că va fi greu să-mi egalez performanţa de la Eurovision, din 2006”.

Artistul încearcă însă să se încurajeze singur, aducând în discuţie performanţele înregistrare în trecut: ”Am câştigat de trei ori la categoria «Cea mai bună voce din România», iar asta nu se poate contesta. Iar piesa «Tornero», cu care m-am clasat pe locul 4, în 2006, a rupt topurile la posturile de radio din străinătate. Am câştigat un milion de euro din difuzări şi tot îmi mai vin bani”, le dă el peste nas cârcotaşilor.

Mihai a mai găsit totuşi puterea să-l laude pe Ovidiu Anton, câştigătorul acestei ediţii de pomină: ”E foarte talentat, are o voce bună şi e ambiţios. Şi eu am încercat de 6 ori până am fost ales să reprezint România cu «Tornero», susţine Mihai.

Uite ce comori are acasă câştigătorul Ovidiu Anton!

Duminică seara, în direct de la Baia Mare, cu 6.585 de voturi, românii şi-au ales concurentul care să ne reprezinte ţara la Eurovision, în Stockholm, Suedia, în perioada 10-14 mai. Click! îţi spune însă detalii neştiute din viaţa personală a rock-erului Ovidiu Anton (33 de ani).

 • Cântă de când se știe. Prima chitară a primit-o la 5 ani
 • Iubește nu doar muzica, ci și câinii. Ovidiu Anton este un renumit crescător de câini în România, ca proprietar al canisei Praetorian Staff
 • Ovidiun Anton se poate lăuda cu o familie foarte frumoasă. Solistul este însurat cu Diana. Cei doi au o fetiță, Adela (5 ani)
 • Între anii 2004-2006 a fost elev la „Școala Vedetelor” (cea de-a doua ediție realizată de TVR) și a terminat studiile ca șef de promoție, câștigând trofeul emisiunii. Realizatorul emisiunii, Titus Munteanu, l-a poreclit „Pitbull”.
 • A mai participat la Eurovision de patru ori până acum (2010, cu trupa Pasager – „Running Out Of Time”,  2012 – „I Walk Alone”, 2013 – „Run Away With Me”, 2015 – „Still Alive”)

Loading...

Citește și

 • Ovidiu Anton Finala Eurovision Romania 2016

  Click! îți spune cine este Ovidiu Anton (33 de ani), solistul care a câștigat Finala Eurovision România 2016 și va merge în Suedia, pentru a reprezenta România în etapele finale ale competiției. Solistul este căsătorit și are o fetiță foarte frumoasă.

 • mihai traistariu

  Mihai Trăistariu a ieșit doar pe locul patru în preferințele juriului în semifinala națională Eurovision de vineri, 4 martie, dar acest lucru nu l-a mirat sau supărat. În interviul acordat în exclusivitate pentru Click!, cu doar câteva ore înainte de a urca în finala națională Eurovison, din 6 martie, Trăistariu a explicat care sunt părerile lui cu privire la modul de votare al juraților, dar și care sunt schimbările pe care le-a făcut pentru marele show transmis în direct de TVR, cu începere de la ora 20:30.

 • mihai traistariu eurovision

  Mihai Trăistariu (39 de ani) a participat anul acesta la etapa națională Eurovision cu piesa „Paradisio”. Acesta era foarte încrezător că va câștiga etapa națională și va putea reprezenta România la Stockholm. Suedia. Se pare însă că artistul nu a avut suficienți fani și nu a câștigat așa cum se aștepta.

 • mihai traistariu eurovision preselectie baia mare

  Cu toate că juriul nu a fost prea indulgent cu Mihai Trăistariu, el reușind să se califice la mustață în finala de duminică, practic fiind al patrulea finalist ales de juriu, cu cel mai mic punctaj, respectiv 33 puncte, artistul speră să dea lovitura la Eurovision.