Mihai Petre a luat la dans o roșcată de la «Românii au talent»

mihai_petre.jpg

Mihai Petre a luat la dans o roșcată la Românii au talent
Foto Instagram

Mihai Petre nu s-a putut abține și s-a ridicat de pe scaunul de jurat pentru a dansa cu o tânără frumoasă care a pregtit un număr de dans în ritm de salsa. Deși Florin Călinescu pusese deja ochii pe ea, admirându-i aspectul fizic, Mihai Petre a fost mai curajos și a scos-o la dans, făcând împreună un show de zile mari.

Vineri seară, în cadrul ultimei ediții difuzate din emisiunea «Românii au talent», un număr de dans a devenit istorie. Mihai Petre s-a întrecut în pași de salsa cu Simona Petric, în vârstă de 35 de ani, care locuiește de mai mult timp în Puerto Rico.

Mihai Petre a luat la dans o roșcată la Românii au talent

Pentru Simona Petric, Românii au talent, nu a fost prima experiență televizată, sau mai bine zis, primul concurs în care jurații au fost uimiți de talentul și mișcările ei. Ea este foarte cunoscută în întreaga lume a dansului, dat fiind faptul că este câștigătoarea a trei competiții majore de dans: Puerto Rico Salsa Open (în iulie 2011), World Latin Dance Cup (în decembrie 2012) și World Salsa Summit (în februarie 2014).

 

„Mă bucur că e fără partener, pentru că strica tot ansamblul. Ești frumoasă, te miști în sensul dansului respectiv, pentru mine judecata se oprește aici”, i-a spus Florin Călinescu, care i-a făcut ochi dulci dansatoarei.

Imediat după ce Mihai Petre a ieșit la dans cu Simona Petric, colegii de la masa juriului au fost uimiți de chimia pe care aceștia au avut-o pe scenă și i-au complimentat numaidecât.

„A fost un moment spectaculos, felicitări amândurora”, a comentat Andra.
În final, după ce spectacolul celor doi s-a încheiat, Mihai Petre a ținut să-i mulțumească Simonei că a acceptat să danseze cu el.

„Îți mulțumesc că ai acceptat să dansezi cu un dansator în rezervă… Foarte bun și sclipiciul de pe picioarele tale”, i-a spus Mihai Petre dansatoarei, căreia i-a rupt o unghie în timpul dansului.

Loading...

Citește și

  • A început sezonul #9suprem Românii au talent! Telespectatorii au făcut cunoștință vineri seară cu primii eroi din acest an și au avut parte de un show care i-a ținut în tensiune și le-a dat emoții de nedescris. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu, Smiley și Pavel Bartoș au fost surprinși de abilitățile celor care au urcat pe scenă, au aplaudat talentul și s-au implicat în unele momente, au dansat sau au ajuns chiar să vorbească precum Darth Vader.

  • În prima ediție din sezonul #9suprem Românii au talent, difuzată pe 8 februarie, jurații vor fi uimiți de reprezentația remarcabilă a unei concurente care l-a făcut pe Andi Moisescu să aclame numărul și pe Andra și Florin Călinescu să se ridice în picioare.