Mihai Petre face spectacol în prima ediție „Românii au talent!”

mihai-petre.jpg

Mihai Petre va face spectacol chiar din prima ediție Românii au talent

În prima ediție din sezonul #9suprem Românii au talent, difuzată pe 8 februarie, jurații vor fi uimiți de reprezentația remarcabilă a unei concurente care l-a făcut pe Andi Moisescu să aclame numărul și pe Andra și Florin Călinescu să se ridice în picioare.

Mihai Petre va face spectacol în cadrul primei ediții Românii au talent. Coregraful va lua o lecție de dans chiar de la un concurent. Printre hohote de râs, Florin Călinescu îl provoacă pe Mihai să se alăture concurentului pe scenă și să danseze împreună pe coregrafia acestuia. Bineînțeles, de pe scenă nu puteau lipsi Smiley și Pavel Bartoș, care cu această ocazie unică au învățat noi mișcări de dans. 

O concurentă îi va șoca pe jurați și îi va face să aplaude fără pauză. „Faptul că vii în fața mea cu o astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire” i-a spus Florin Călinescu unei concurente care a lăsat publicul fără cuvinte. „Este admirabill mesajul pe care îl transmiți. Te admir și te iubesc pentru asta!”, i-a transmis Andra, emoționată, la sfârșitul numărului. 

„Ești incredibilă, neașteptată, ești unică. M-ai omorât!”, va spune Andi. La sfârșitul prestației, Andra merge în culise pentru a face o fotografie cu concurenta, fiind profund impresionată de calitățile ei.

Ce spunea Mihai Petre despre concurenții de la Românii au talent

Da, chiar dacă fac parte din categorii similare uneori, întotdeauna amprenta personală face diferenţa. Spre exemplu, am mai auzit oameni care cântă bine, dar diferenţele sunt foarte mari în funcţie de persoană, personalitate, prezenţă, energia fiecărui om, şi asta e frumos”, ne spunea el.

Loading...

Citește și

  • Coregraful Mihai Petre (39 de ani) nu a luat exemplul marilor artişti ai lumii, care şi-au asigurat picioarele pentru milioane de euro. Dimpotrivă, juratul de la „Românii au talent” , show care va reveni din 8 februarie, practică, fără teamă, sporturi cu un grad mare de periculozitate. Artistul ne-a povestit despre pasiuni, despre emisiunea de la PRO TV, dar şi despre familie.

  • Crăciunul este un moment special pentru toată lumea, iar vedetele de la noi din țară le-au arătat prietenilor virtuali cât de fericiți sunt de sărbători alături de familie. Vedetele de la noi au avut grijă ca fiecare detaliu să fie pus la punct pentru ca în fiecare familie spiritul Crăciunului să se simtă din plin.