Mihai Morar s-a lansat în afaceri! Din ce pasiune îşi rotunjeşte veniturile

mihai.jpg

mihai morar cafea
Mihai Morar este îndrăgostit de aroma cafelei
Foto: arhivă personală

Mihai Morar a intrat în rândul patronilor de localuri. Pentru că munceşte de dimineaţa până seara, celebrul om de radio şi televiziune şi-a deschis o cafenea, tocmai ca licoarea pe care o serveşte să-l ţină treaz zi lumină. Din cafeaua lui Mihai Morar au sorbit deja mai multe vedete autohtone, care s-au îngrămădit în acest weekend să-i calce pragul. .

Mihai Morar nu este îndrăgostit doar de radio şi tv! Vedeta are şi o altă pasiune. Este un mare iubitor de cafea şi pentru că nu mai găsea una pe gustul său, şi-a deschis propria afacere. A început cu o maşinărie performantă, care i-a ocupat iniţial jumătate din sufragerie, ca în acest weekend să-şi invite prietenii la deschiderea oficială a localului unde îşi serveşte clienţii din ceşti albastre.

masinarie.jpg

masinarie cafea mihai morar
Acest aparat îi face cafelele atât de speciale lui Mihai Morar
Foto: arhivă personală

Alături i-au fost Daniel Buzdugan, cel cu care face echipă la radio Zu, dar şi multe alte vedete autohtone, care au vrut să vadă cu ce e mai specială cafea lui Morar.  

buzdugan_si_morar.jpg

mihai morar daniel buzdugan
Mihai Morar îşi serveşte bunul prieten la cafeneaua lui
Foto: arhivă personală

"V-am promis că într-o zi îmi voi trăi acest vis. Sâmbătă este ziua. De la 8.00 dimineața te aștept să îl trăim împreună", şi-a anunţat Mihai Morar debutul în afaceri. Deşi a făcut o investiţie serioasă în localul al cărui proprietar este, Mihai Morar spune că totul a luat naştere din pasiune.

Alte vedete de la noi, pasionate de astfel de afaceri sunt Dani Oţil, care deţine un restaurant de fiţe din Bucureşti, Mugur Mihăiesxu (Garcea), proprietarul unor localuri din Centru Vechi şi Simona Halep, sportiva fiind şi ea patroana unei cafenele din Constanţa.  

loading...
Loading...

Citește și