Mihai Morar a aflat sexul celui de-al treilea copil: «Există minuni»

mihai-morar-familie-fetita-spital-revelion.jpg

Mihai Morar a aflat care este sexul celui de-al treilea copil
Foto Instagram

Este bucurie mare în familia lui Mihai Morar deoarece astăzi toți membrii familiei au aflat sexul copilului pe care îl poartă în pântece Gabriela Morar, soția lui Mihai. Prezentatorul tv a făcut public anunțul, iar toți fanii acestuia l-au felicitat numaidecât.

Mihai Morar a publicat pe Facebook o fotografie și un mesaj emoționant. Fanii prezentatorului tv au ținut să-l feliciteze pe Mihai Morar pentru ca va deveni tată pentru a treia oară.

Mihai Morar va mai avea o fetiță

Mihai Morar va deveni tată pentru o a treia fetiță, dat fiind faptul că la o ultimă conultație la specialist, Gabriela și Mihai au aflat sexul copilului, și anume fetiță.

58409152_2428090304090419_2631344133936404495_n.jpg

Mihai Morar va mai avea o fetiță
Foto Instagram

„Când te uiți la ecografie și vezi încă o “copilărie”...Iar când te mai uiți o dată, răsufli ușurat: “E fată!!!” Genetic, ăsta e singurul meu merit: știu să fac fete. Sunt “Stăpânul Cromozomului X”. Dincolo de asta, e meritul lor. Al celor 4 fete din spatele bărbatului din fotografie. Al Marei și al Cezarei. Inimioara ce pulsează acum cu peste 130 de bătăi pe minut va avea cele mai bune două surori. Amândouă au plâns de fericire, la propriu, când au aflat că va să vii. Al mamei, care după un deceniu de revoluții prin casă, a acceptat încă o revoluție în pântece.Și mai e meritul ei. Al Claudiei Șai. Care le-a adus pe lume, la 7 luni, pe Mara și Cezara. Aveau un pic peste unitatea de un kilogram, dar mi le-a livrat sănătoase “tun” în pragul casei. Dacă voi fi tată a treia oară, e doar meritul meu genetic. Și meritul ei medical. Dacă n-ar fi măritată, i-aș da și ei numele “Morar”. Claudia e “necunoscuta” din familie. Pentru că minunile țin, în general, de “necunoscute”. Felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim...Așa că, vă rog, nu spuneți că sunt un tată care are noroc de fete. Am noroc cu fete. De fapt, nici nu există noroc. Există minuni. Eu am trei”, a scris el.

Loading...

Citește și

  • Omul de televiziune Mihai Morar (37 de ani) era un băiețel simpatic foc în copilărie și ar putea retrăi momente frumoase în următoarea perioadă dacă „barza” îi va aduce un băiețel. El are două gemene, Mara și Cezara (10 ani), iar soția lui e din nou însărcinată. Cu această ocazie, realizatorul emisiunii „Răi, da’ buni” (Antena Stars) a povestit pentru Click! despre propria copilărie și despre ce amintiri are de la școala.

  • Celebrul om de radio și televiziune Mihai Morar le-a dat internauților o veste mare. Astăzi el a anunțat pe Facebook și Instagram că urmează să devină tată pentru a treia oară. Soția sa se află în al doilea trimestru de sarcină și urmează să aducă pe lume al treilea copil al lor în această vară.