Mihai Mitoșeru, revoltat că nu se poate odihni! «Am făcut o boală la stomac»

mihai_mitoseru_1.jpg

Mihai Mitoșeru s-a îmbolnăvit! Care sunt motivele
Foto: Facebook

Mihai Mitoșeru susține că s-a îmbolnăvit din cauza gălăgiei care provine de la o sală de fitness, deschisă în apropierea apartamentului său. Acesta le-a explicat fanilor de pe rețelele de socializare care sunt motivele pentru care nu a mai avut parte de odihnă și de liniște, în ultima perioadă.

Prezentatorul de la Kanal D susține s-a îmbolnăvit la stomac din cauza stresului și a nervilor, nemaiavând liniște în locuința sa, din cauza unei săli de fitness deschisă în apropiere. Din cauza zgomotului provenit din spațiul respectiv, Mihai nu se poate odihni în mod corespunzător și a declarat că a și pierdut numeroase oferte de muncă, invocând această problemă. De asemenea, prezentatorul TV le-a explicat prietenilor săi virtuali că dacă nu se rezolvă situația, boala sa se poate agrava, ajungându-se chiar la cancer.

„Locuiesc împreună cu familia mea la etajul 7! Am făcut o boală la stomac din cauza stresului provocat de sala de aerobic, care poate duce la ulcer şi cancer (am hârtie de la medicul specializat)! Am pierdut nenumărate joburi din cauza aceasta! Se aude muzica la maximum, dar se aud groaznic şi ganterele aruncate la orele de bodypump. Până la etajul 7! În plus, vara aceasta se aude şi muzica de la piscină, cu tot cu fluierul pe care instructoarea şi-l bagă în gură!”, a scris acesta revoltat, pe Facebook.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Mihai Mitoseru, Noemi Mitoseru, nunta, botez, copii, tragedie, Kanal D, interviu

    După ce ani de zile şi-a asociat imaginea cu emisiunile de bingo, de ceva timp Mihai Mitoşeru (42 de ani) s-a mutat la Kanal D, unde face emisiuni cu nunţi. Are o nouă parteneră la emisiunea “Se strigă darul”, pe Dianna Rotaru, şi ne-a povestit, înainte de a pleca în vacanţa din Dubai, ce planuri are pentru următoarea perioadă. El şi soţia lui, Noemi Mitoşeru, de profesie stewardeză, au amânat cununia religioasă de anul trecut, după ce tatăl lui Noemi s-a stins pe neaşteptate (n.r. în august 2017).

  • Mihai Mitoșeru (42 ani) și soția lui, Noemi, stewardesă la Tarom, s-au văzut nevoiți să anuleze cununia religioasă, programată la începutul lunii octombrie, după ce socrul vedetei, Ion Dragomir, a încetat din viață în urma unui infarct.