Mihai Margineanu, reacție dură pentru criticii lui Dan Bittman: "Când un om ca el vorbește, orice deștept ar trebui să asculte"

margineanu.jpg

mihai margineanu
Mihai Mărgineanu îi ia apărarea lui Dan Bittman
Sursă foto: Arhivă Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Dan Bittman a creat un val de reacții acide după ce a făcut o serie de afirmații controversate privind pandemia de coronavirus și modul în care aceasta îi influențează pe toți cei care activează în industria muzicii. Solistul formației Holograf a declarat că nu mai suportă să trăiască în condiții restrictive și a atacat autoritățile pentru măsurile implementate în vederea răspândirii virusului. Dacă unii colegi de breaslă l-au condamnat pentru ieșirea nepotrivită, printre ei numărându-se și Dan Teodorescu, solistul formației Taxi, alții au avut cuvinte de laudă la adresa lui Bittman.

După ce Dan Bittman a afirmat că pandemia de coronavirus l-a transformat într-un șomer de lux și a criticat autpritățile pentru măsurile restrictive pe care le-au impus pentru a ține sub control noul virus, mai multe persoane publice au comentat pe marginea ieșirii acestuia. Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi a scris câteva versuri prin care l-a atacat indirect pe Bittman pentru vorbele nepotrivite. Cu toate acestea, există și colegi de breaslă care sunt de acord cu opiniile artistului. Mai mult decât atât, Mihai Mărgineanu l-a felicitat pe Bittman pentru atitudinea avută, prin intermediul unui mesaj încărcat pe pagina personală de Facebook, relatează Adevărul.ro. 

mihai-margineanu-in-serialul-las-fierbinti-in-pielea-personajului-ardiles.jpg

mihai margineanu
Miihai Mărgineanu sare în apararea colegului său de breaslă, Dan Bittman
Sursă foto: Arhivă personală

"Oameni putini, restul populaţie, spunea un regretat actor cândva pe la mijlocul anilor '90. Adică, să înţeleagă şi conformiştii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi. Şi ca să înţeleagă şi conformiştii mai tari de cap ai anului 2020, adică sunt foarte mulţi prosti şi prea putini deştepţi în această lume normală. Totdeauna, deştepţii au trăit altfel decât turma, au fost liberi şi s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically corect. Dan Bittman este un om liber şi, vreţi nu vreţi, unul dintre marii artişti în viaţă ai poporului român, popor din care fac parte multe oi senile. Este un om deştept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta. A fost rând pe rând student, absolvent, rocker şi ne-rocker, prezentator de succes, om poltic şi om de afaceri, tată a trei băieţi mari şi frumoşi şi visul erotic al tuturor iubitelor noastre"...

12-13-1-col-bittman.jpg

dan bittman
Dan Bittman a creat un val de controverse după ce a atacat autoritățile pentru modul în care au gestionat situația provocată de noul virus
Sursă foto: Arhivă personală

Mihai Mărgineanu, nemulțumit de deciziile autorităților

În urmă cu câteva luni în urmă, atunci când completarea declarației pe propria răspundere era obligatorie pentru părăsirea locuinței, Mihai Mărgineanu și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care autoritățile geestioneză criza COVID-19. 

”Deși îl stimez, nu mai vreau să mă certe președintele țării la televizor ca pe un copil de gradiniță care a dat cu mâncarea pe perete. Sunt major, educat și cred că destul de deștept ca să-mi dau seama de mult mai multe decât crede oricine. Mulțumim politicienilor dementici care ne amenință ca pe niște mucoși că, dacă nu suntem cuminți, dau din nou starea de urgență .Vreau să aveți bun simt și să vă dați seama că totul a fost extrem, dar extrem de exagerat. Nu ne putem ascunde în case 3 luni, pentru că afară s-a produs o gripa un pic mai altfel. E momentul să recunoașteți că ați greșit. Și nu vă va acuza nimeni. A greși e omenește!”, spunea atunci îndrăgitul actor din ”Las Fierbinți”. 

 

Citește mai multe pe www.adevarul.ro. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul