Mihai Mărgineanu: ”Nu mai vreau să mă certe președintele țării la televizor ca pe un copil de grădiniță”!

mihai-margineanu-in-serialul-las-fierbinti-in-pielea-personajului-ardiles.jpg

Mihai Mărgineanu, cel care-l joacă pe Ardiles, în „Las Fierbinți”, îi atenționează pe politicieni că s-a săturat de restricțiile impuse de coronavirus
Mihai Mărgineanu, cel care-l joacă pe Ardiles, în „Las Fierbinți”, îi atenționează pe politicieni că s-a săturat de restricțiile impuse de coronavirus

Mihai Mărgineanu (51 de ani) s-a săturat de restricțiile impuse de autorități și a spus-o în stilul său caracteristic. ”Nu mai vreau să mă certe președintele țării la televizor ca pe un copil de grădiniță”!, a transmis el pe pagina sa de Facebook.

Mihai Mărgineanu, cunoscut de mulți români ca Ardiles, din serialul ”Las Fierbinți”, de la Pro Tv, vrea să trăiască în normalitate.

Își cere viața înapoi și le transmite autorităților să dea drumul la terase, restaurante, teatre, cluburi și la activitățile normale.

”Ne-am prins că a fost exagerat (...) Am descoperit și proștii din jurul nostru care cred încă în povești cu Cenușăreasa și Zmei de covid. Am văzut și babele care nu vor să dea temperatura la nimeni. Am râs! Dar gata! S-a împărțit din nou lumea în cele două tabere, pro și contra măsurilor severe de austeritate. Unii zic să fie împușcați toți cei care ies afară, ceilalți zic să se iasă fără mască. Hai să dăm drumul la teatre, la concerte, la cluburi și restaurante și la muncile noastre cele de toate zilele, pentru că, oricum, nimic nu o să mai fie ca înainte după ce ați tâmpit cu televizorul jumătate de populația țării! Dacă se poate merge la Obor, de ce nu se poate merge la teatru? Densitatea e mai mică în sala la Nottara. Nu vreau să-mi scrie nici un deștept și mai ales, nici o deșteaptă care știe ea cum stă treaba. Nu vreau nici un mesaj de la nimeni care să-mi aducă aminte că sunt artist și n-ar trebui să mă intereseze astea. Cea mai mare idioțenie dintre toate! De parcă viața mea nu ar fi afectată de deciziile proaste ale politicului. Vreau să intrăm din nou în viața noastră”, a scris supărat cântărețul Mihai Mărgineanu.

Mihai Mărgineanu: ”Declarația este inutilă ca și gaura în prezervativ”

Acesta spune că nu mai vrea să fie nevoit să completeze nici o declarație, ”care este inutilă ca și gaura în prezervativ”.

”Deși îl stimez, nu mai vreau să mă certe președintele țării la televizor ca pe un copil de gradiniță care a dat cu mâncarea pe perete. Sunt major, educat și cred că destul de deștept ca să-mi dau seama de mult mai multe decât crede oricine. Mulțumim politicienilor dementici care ne amenință ca pe niște mucoși că, dacă nu suntem cuminți, dau din nou starea de urgență .Vreau să aveți bun simt și să vă dați seama că totul a fost extrem, dar extrem de exagerat. Nu ne putem ascunde în case 3 luni, pentru că afară s-a produs o gripa un pic mai altfel. E momentul să recunoașteți că ați greșit. Și nu vă va acuza nimeni. A greși e omenește!”, a completat îndrgitul actor din ”Las Fierbinți”. 

Mihai Mărgineanu: ”Cei care ați făcut milioanele să le cheluiți sănătoși”

El a avut un mesaj și pentru cei care au făcut afaceri de pe urma coronaviruslui și au vândut echipamente medicale, măști și dezinfectați la prețuri de câteva ori mai mari.

”Cât despre cei care ați făcut milioanele, să le cheltuiți sănătoși și să nu fie nevoie să-i dați tot la doctori. Hai să ne întoarcem la viața noastră  că s-a terminat!”.

Cine este Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu este un cântăreț și compozitor român de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen.

Versurile sale sunt adeseori explicite, conținând cuvinte necenzurate. Acesta a-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani. Primele lui melodii au fost înregistrate în 2005, fiind inițial destinate unui grup limitat de prieteni.

Ulterior, cântecele s-au răspândit pe internet, iar autorul a câștigat popularitate și datorită invitației în emisiunea Cronica Cârcotașilor.

Cea mai cunoscută melodie a lui Mărgineanu, "Mă iubește femeile" este o preluare după un cântec al actorului interbelic Iancu Brezeanu, din care a păstrat doar melodia și a rescris o parte din versuri într-un stil propriu.

Mihai Mărgineanu a absolvit Liceul de electronică industrială, apoi Academia Română de Management și Universitatea Tehnică de Construcții, Facultatea de Instalații. Între anii 1999-2001, a lucrat în publicitate, la Departamentul vânzări în cadrul trustului de presă Ringier, iar din anul 2002, are o firmă de import materiale de construcții.

Îl joacă pe Ardiles, în serialul ”Las Fierbinți”. Iniţial, Mihai trebuia doar să compună muzica pentru episodul pilot, apoi să cânte în cârciuma lui Bobiţă, dar, după ce regizorul l-a îndrăgit, a ajuns să aibă un rol constant.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1