Mihai Gruia iubește o altă blondă! E copia fidelă a fostei soţii

mihai-gruia-laura.jpg

Mihai Gruia a divorțat de soția sa
Foto Facebook

Mihai Gruia (36 de ani), care a cunoscut celebritatea cu trupa Akcent, și-a umplut conturile sociale cu fotografii, în care apare în ipostaze tandre alături de Andreea, noua sa cucerire amoroasă. Blondina seamănă izbitor cu fosta lui soție.

Celebrul artist a șocat, la sfârșitul anului trecut, când a anunțat că el și Laura au decis să divorțeze după zece ani de căsnicie, aparent perfectă. Ei au două fetițe, Ana, pe care au înfiat-o, și Natalia. Surse din anturajul vedetei susțin că Mihai Gruia este extrem de fericit alături de noua sa cucerire, Andreea Cojocaru, care, surpriză!, seamănă leit cu fosta lui parteneră de viață.

mihai-gruia-andreea-cojocaru_2.png

mihai gruia
Mihai Gruia şi Andreea Cojocaru sunt foarte fericiţi împreună
foto: arhivă personală

“Ce frumoși sunteți!”, “Sunteți foarte frumoși și minunați”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite de artist din partea fanilor care l-au compătimit în momentul despărțirii de  Laura. Mihai a făcut parte din trupa Akcent, alături de Sorin Brotnei și de Adi Sână, piesele lor, ”Ți-am promis”, ”Prima iubire” și ”Buchet de trandafiri”, fiind în toate topurile muzicale. În prezent, Mihai și Sorin lucrează separat, având concerte sub numele de scenă ”Two”.

mihai-gruia-andreea-cojocaru.png

andreea cojocaru
Andreea, iubita lui Mihai, seamănă leit cu Laura, fosta soţie a artistului
foto: arhivă personală

 

Citeşte şi:

Surpriză în showbiz! Mihai Gruia de la Akcent şi soţia lui au divorţat după 10 ani

Ce frumos au petrecut vedetele alături de copiii lor înfiaţi!

Loading...

Citește și