Mihai Constantinescu îşi poate reveni în orice clipă

con12-13-mihai_sotii.jpg

Simona şi Mihaela se roagă zi şi noapte pentru Mihai

Viaţa lui Mihai Constantinescu poate reveni oricând la normal ca urmare a miracolului aşteptat în orice clipă de familia artistului.

Internat de două săptămâni la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, Mihai Constantinescu (73 de ani) e în stare stabilă şi e menţinut în comă indusă. Pe 13 mai, cântăreţul a ajuns la urgenţă după ce a suferit un stop cardiac.

De atunci, actuala lui soţie, Simona Secrier (43 de ani), dar şi cei apropiaţi nu îşi mai găsesc liniştea.

Contactată de Click!, fosta parteneră de viaţă a artistului, Mihaela Constantinescu (62 de ani), e convinsă că Mihai îşi va reveni ca printr-o minune.

„Acum starea lui Mihai e stabilă, dar trebuie să avem răbdare şi să credem că totul va fi bine. E încă în comă indusă, dar va fi bine, ne rugăm în continuare pentru sănătatea lui”, ne-a declarat Mihaela Constantinescu. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Deși nu doar actuala soție a cântărețului, Simona Secrier, ci și fosta lui parteneră de viață, Miahela Constantinescu, il vizitează în fiecare zi pe solist la spital, pe cele două unindu-le suferința, iată că fix femeia pentru care cântărețul s-a despărțit de fosta soție, Anastasia Lazariuc, este de „negăsit” în aceste momente de cumpănă pentru solist. Iată motivul!

  • anatasia lazariuc

    Problemele cardiace care îl ţin pe Mihai Constantinescu la pat au ajuns şi la urechile Anastasiei Lazariuc. Artista, originară din Chişinău, care a fost adusă cu ani în urmă în România chiar de celebrul interpret, se roagă neîncetat ca el să-şi revină. Nu a ajuns la spital, aolo unde se află fosta soţie şi actuala parteneră de viaţă a artisrului, dar este optimistă că va răzbi şi va urca din nou pe scenă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1