Mihai Bobonete, romantic cu soţia după ce era să moară în Grecia: «A fost nasol tare!»

bobonete_cu_sotia.jpg

bobonete sotie
Mihai Bobonete şi soţia lui Cătălina, la un restaurant din Salonic
Foto: arhivă personală

Norii negri s-au risipit şi soarele a ieşit din nou în Salonic, oraş afectat puternic de furtuna care s-a abătut asupra Greciei cu câteva zile în urmă. Mai fericit ca niciodată că cerul e senin, Mihai Bobonete a devenit mai tandru cu soţia Cătălina, pe care o iubeşte de 23 de ani. Cei doi au perecut o seară romantică la un restaurant cu o vedere panoramică a oraşului.

Pe Bobiţă din Las Fierbinţi, personajul căruia îi dă viaţă iIhai Bobonete în serialul de la Pro Tv, îl ştie toată lumea. În film, cârciumarul e tranşant şi spune lucrurilor pe nume. Aşa e şi actorul în viaţa reală, dar recent a demonstrat că poate fi un bărbat romantic. Într-o imagine recentă, din Salonic, Mihai Bobonete şi soţia lui Cătălina ne arată cât de bine funcţionează ca un cuplu. Cei doi sunt împreună de-o viață. S-au căsătorit în anul 2003 și au devenit părinți în 2011. În urmă cu cinci ani, familia lor s-a mărit. Concediul pe care îl petrece Mihai Bobonete cu familia a fost la un pas să se transforme în cel mai negru coşmar al său. Actorul a povestit clipele de groază prin care a trecut în timpul furtunii.

12_bobonete.jpg

Mihai Bobonete este ”Bobiță” în ”Las Fierbinți”
Foto: arhivă personală

"Venim pe Sithonia în Halkidiki de 4 ani şi ne place tare mult. Au mâncare excelentă, marea e super albastră, ei sunt primitori, preţurile sunt relativ conforme cu serviciile care ţi se oferă, ai multe plaje de vizitat, iar copiii sunt întotdeauna încântaţi şi ca la ei acasă. (...) A fost nasol tare. Înspăimântotor e cuvântul potrivit pentru imaginile care mi se derulează şi acum prin faţa ochilor. Copaci retezaţi sau contorsionaţi şi căzuţi la pământ, locuri care nu mai există şi greci trişti care încă se întreabă ce i-a lovit. Nu e curent pe toată peninsula", povestea la scurt timp după furtună Mihai Bobonete.

7 morți, printre care și doi români după furtuna din Halkidiki

Doi turişti români, o femeie şi un copil, au murit în Nea Plagia, după ce acoperişul restaurantului în care se aflau s-a prăbuşit în timul ciclonului care a afectat nordul Greciei.Tornada a durat aproximativ 20 de minute, timp în care a făcut ravagii. Un rus şi fiul său în vârstă de doi ani au fost ucişi la un hotel, în urma căderii unui copac, în staţiunea balneară Kassandra, la aproximativ 70 de kilometri de Salonic, al doilea cel mai important oraş din Grecia, potrivit unei surse din cadrul poliţiei. La Propontida, o localitate situată în apropiere, un cuplu ceh a murit după ce rulota în care se afla a fost luată de vânt, iar trupul unui pescar grec a fost găsit ulterior în mare. 

 

Citeşte şi:

 

Interviu cu Mihai Bobonete: „Am dus o luptă de a nu mai fi prost şi urâcios“

Bobiţă din «Las Fierbinţi» a făcut o avere din reclame

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1