Mihai Albu, despre divorțul de Iulia: «Am fost fericiți până a apărut găina»

mihai_iulia_albu.jpg

mihai iulia albu
Mihai și Iulia au divorțat de aproape patru ani
Foto: arhivă Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Au trecut aproape patru ani de când Iulia și Mihai Albu au divorțat. Și-au despărțit drumurile sentimentale, iar ceea ce-i mai leagă este doar fetița lor de șapte ani, Mikaela, și numele de familie pe care Iulia l-a păstrat. În ultimul timp. între cele două tabere s-au trimis tot felul de înțepături.

Mihai este nemulțumit că nu petrece mai mult timp alături de cea mică, iar Iulia spune că nu i-a îngrădit niciodată accesul la Mika. Apele păreau că s-a liniștit, iar designerul de pantofi a ales să facă și o schimbare la nivelul înfățișării: și-a făcut implant de păr, numai că a revenit la tv și a mai dat câteva detalii savuroase despre fashion editorul care i-a făcut un copil.

Mihai a povestit la emisiunea lui Cătălin Măruță, "La Măruță," despre cum s-a degradat relația cu fosta lui soție pe vremea în care mai formau o familie. Nu neagă că a fost fericit, dar această fericire a fost curmată brusc, iar Iulia a simțit nevoia să-și îndrepte atenția spre... găina celebră cu care s-a tot plimbat prin București.

iulia_albu_gaina_1_0.jpg

iulia albu gaina
Iulia mergea peste tot cu găina neagră pe care a botezat-o LouLou
Foto: arhivă Click!

 

"Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se văd altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e... Ceea ce s-a întamplat cu găina e una, dar e vorba de găină în timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam. Au intervenit discuții. Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu. Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relația dintre noi nu a mai funcționat. Tatăl meu a fost din zona Alba Iulia și de asta ne cheamă Albu. Acum jocurile de cuvinte au trecut în partea cealaltă. La divorț, numele a fost parte din negociere. Și-a construit întreaga carieră pe numele acesta și mi se pare normal să-l păstreze. Că ma deranjează e altceva", a povestit Mihai la Pro Tv.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5