Mihaela Tatu nu se mai opreşte din slăbit. De la de 3 X femeie a ajuns... super femeie!

Joviala cum o ştie toată lumea de pe micul ecran, Mihaela Tatu a rămas la fel de veselă şi acum, chiar dacă mulţi nu au mai văzut-o la faţă de ceva timp. Vedeta are toate motivele să fie fericită: şi-a găsit un iubit şi a slăbit, aşa cum şi-a dorit dintotdeauna.

Cine nu mai ţine minte emisiunea "De 3 X femeie", moderată de Mihaela Tatu?! Acela a fost momentul ei de glorie totală, după care toată viaţa ei a luat o altă direcţie după ce starea ei de sănătate a avut de suferit. 

„Am scăpat din niște lucruri grele, am ales să trăiesc. Mi s-a mai dat o șansă. Dacă tot am ales să trăiesc, m-am hotărât să trăiesc fain. Și trăiesc fain, bucurându-mă de orice. Da, există viață după televiziune, important este cum vezi. Nu contează anii din viață, ci viața din ani”, a spus Mihaela Tatu într-un interviu.

Nu a durat mult şi a ieşit soarele şi pe strada ei. MIhaela şi-a găsit de muncă, dar şi un iubit care o face o femeie foarte fericită. "Lucrurile stau așa… La o fată singură și un măgar zbiară, zicea mama. Pentru această perioadă mă simt ok în această relație. Eu trăiesc foarte mult în ”aici și acum”. Sunt rezultatul unui trecut și al experiențelor pe care le-am avut. Asta este Mihaela Tatu de acum. Cu toată experiența pe care o am, mă străduiesc în ”aici și acum”, dar proiectându-mi un viitor foarte apropiat. Nu știu ce o să fac peste 10 ani, nu știu ce o să fac peste un an. Dar acum mă simt confortabil în existența mea, în viața mea, în bucuria fiecărei dimineți și a fiecărei zile, alături de acest om”, a mai zis fosta prezentatoare.

În prezent, Mihaela arată grozav, după ce a scăpat de câteva kilograme în plus, iar toate apariţiile ei sunt distinse.  

 

loading...
Loading...