Mihaela Rădulescu, avertizată că a exagerat cu operațiile estetice: «Semeni cu un bărbat care încearcă sa fie femeie»

mihaela-radulescu-operatii-estetice3.jpg

Fanii Mihaelei Rădulescu i-au criticat acesteia operațiile estetice
Foto Instagram

Să devii divă nu-i ușor și e și mai greu să te menții în acest rol. Cum odată cu trecerea timpului apar și ridurile, vedetele se simte presate de criteriile prea stricte de frumusețe să recurgă la operații estetice, pentru a corecta „natura”. Mihaela Rădulescu a fost avertizată de unul dintre admiratorii săi că, în cazul ei, medicul estetician a exagerat cu procedurile de înfrumusețare și că noua ei estetică o face să arate precum „un bărbat care încearcă să devină femeie”.

Vetele autohtone au intrat în vizorul fanilor lor și nu mai scapă! S-a vorbit adesea în presă, atunci când a venit vorba de operații estetice, și de Loredana Groza și de Mihaela Rădulescu, care par că sfidează regulile firii și arată ca în tinerețe, chiar dacă nu mai au vârsta de odinioară. După ce Lori a fost asaltată cu comentarii pe rețelele de socializare, din partea fanilor ei, acum a venit rândul Mihaelei să „răspundă” în fața celor ce o apreciază și îi urmăresc conținutul publicat în mediul online.

Mihaela Rădulescu, criticată în urma operațiilor sale estetice

Recent, Mihaela, care arată impecabil la aproape 50 de ani, a fost criticată de un admirator, care a avertizat-o pe aceasta că a exagerat cu operațiile estetice și că, din cauza multelor proceduri pe care ea și le-a făcut în zona feței, arată în prezent asemenea „unui bărbat care încearcă să devină femeie”. „Ai mare grijă de fața ta..parcă începi să semeni cu un bărbat care încearcă să devină femeie. Păcat”, i-a scris internautul Mihaelei Rădulescu. „Ce buze de cimpanzeu”, a comentat un altul. Nu știm cum a primit Mihaela critica în cauză, dar cert este că a avut parte și de multe complimente, adăugate de cei ce o admiră, în dreptul unui „selfie” publicat de aceasta.

 

mihaela-radulescu-operatii-estetice.jpg

Imaginea în dreptul căreia Mihaela Rădulescu a primit comentariile răutăcioase
Foto Instagram

Ce părere au specialiștii 

Deși Mihaela nici nu a confirmat, nici nu a infirmat, de-a lungul timpului, că și-ar fi corectat micile imperfecțiuni cu ajutorul chirurgiei estetice, specialiștii din domeniu sunt convinși că vedeta a pășit în cabinetele doctorilor esteticieni. „Estetica este făcută ca să înfrumusețeze, să corecteze imperfecțiuni și nu să urâţească sau să schimbe fizionomia naturală. La nivel mondial tendința este către o estetică moderată și către proceduri non-invazive care nu fac modificări majore și nu lasă cicatrici.

Când ne dăm seama că este prea mult și intervențiile pe care am ales să le facem sunt total eronate? Atunci când ne uităm în oglindă și nu ne mai regăsim. (..) Când analizăm o vedetă de la noi, lucrurile stau complet pe dos. Mihaela Rădulescu are un ten tern, o rinoplastie mai mult decât vizibilă, liftingul de tip cat-eyes i-a schimbat complet fizionomia, iar de buze nu mai vorbim. Sunt exagerate”, a fost verdictul Mihaelei Saidac, medic estetician. 

mihaela-radulescu-2.jpg

Mihaela Rădulescu a fost atenționată că a exagerat cu operațiile estetice
Foto Instagram

 

 

 

 

Loading...

Citește și