Mihaela Rădulescu are silicoane de 10 ani. Cum arăta cu sânii mici

mihaela_radulescu.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu, sexy la preselecțiile pentru ”Românii au talent” 2016
foto: arhiva personală

Dacă ar căuta motive de sărbătorit, Mihaela Rădulescu ar putea face un tort pentru silicoanele ei, care împlinesc anul acesta zece ani. Vedeta și-a ajustat bustul în 2006, la cel mai priceput medic estetician din România, Constantin Stan, dar a recunoscut operația abia un an mai târziu. Vedeta a declarat atunci că era nemulțumită de sânii ei prea mici în raport cu umerii largi și alura sportivă.

De când a recunoscut operația de mărire a bustului, Mihaela Rădulescu a devenit o susținătoare a intervențiilor de ordin estetic, care le ajută pe femei să se simtă mai bine în pielea lor.

”Ei bine, pentru cei care n-au avut norocul să pună mâna pe vreun sân corect implantat, îi anunț că e la fel de plăcut, de moale, de natural și că nu e acolo decât ca să corecteze o mărime prea mică, alteori un sân prea lăsat sau chiar un sân lipsă, după vreun cancer.

De ce mi-am pus implanturi? Pentru că... am putut. Ceea ce vă doresc și vouă, dar, mai ales, pentru că am avut întotdeauna un complex legat de sânii mei, frumoși, dar un pic prea mici față de umerii lați și alura mea sportivă. E o alegere personală, pe care mi-am asumat-o dintotdeauna și pentru care-i mulțumesc mereu doctorului Stan, un maestru al chirurgiei estetice, care a pus niște mii de sâni prin țara asta, de la vedete, la persoane necunoscute”, a scris recent Mihaela pe contul personal de Facebook, indignată de valul de critici la adresa ”sânilor falși”.

Silicoanele au completat imaginea provocatoare a vedetei, dar Mihaela era foarte sexy și cu sânii mici. Stă dovadă o imagine în costum de baie, datând din anul 2000, de care Răduleasca are toate motivele să fie mândră acum.

mihaela radulescu.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu, fără silicoane, în anul 2000
foto: Mediafax

 

După ce și-a mărit sânii, Mihaela Rădulescu a mizat pe decolteu în aparițiile ei publice.

mihaela radulescu.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu, după operația de mărire a sânilor, 2008
foto: Mediafax
Loading...

Citește și

  • Mihaela Rădulescu e într-o formă de zile mari la vârsta de 44 de ani. Face mult sport, mănâncă sănătos şi, deşi nu prea recunoaşte, apelează la chirurgia estetică. Venită pentru câteva zile în România, vedeta a apărut ieri în emisiunea iubitului ei, unde a afişat o nouă faţă: nasul puţin coroiat era în vânt, mai scurt, iar pomeţii, bine pronunţaţi.

  • Silicoanele le dau mari bătăi de cap divelor autohtone! Cristina Spătar, Mihaela Rădulescu şi Daniela Györfi au ajuns să-şi etaleze la plajă sau chiar în videoclipuri sânii lăsaţi, amânând de ani buni să-şi schimbe implanturile ieşite din garanţie. Contactaţi de Click!, medicii esteticieni le dau şi ei un semnal de alarmă!

  • mihaela radulescu

    Ce reclamă mai bună la noul sezon al emisiunii ”Românii au talent” decât picioarele interminabile ale Mihaelei Rădulescu, în cea mai scurtă rochie pe care ai văzut-o vreodată? E clar, pentru vedeta de 46 de ani nu există o ținută prea sexy pentru a fi purtată. Preselecțiile pentru show-ul de la PRO tv tocmai au reprezentat scena unui nou record.

  • mihaela radulescu

    Mihaela Rădulescu (46 de ani) a reușit să stârnească multe controverse, atât prin aparițiile televizate, cât și cu mesajele și fotografiile publicate pe rețelele sociale. De această dată, vedeta s-a dezănțuit total de inhibiții și a publicat o fotografie pe care numai iubitul ei ar fi trebuit să o vadă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1