Romică Țociu: «Mi s-a făcut rău când soția mi-a zis că are cancer la sân»

8-9-vedete-1.jpg

Nicoletei i-a căzut părul în urma şedinţelor de chimioterapie

Nicoleta Ţociu, cândva o femeie plină de viaţă, a şocat o ţară întreagă când a anunţat că se luptă cu o boală necruţătoare, cancerul la sân. A trecut printr-o operaţie delicată, a suportat chinuitoarele şedinţe de chimioterapie şi se roagă ca Dumnezeu să o ajute să treacă peste acest necaz. Acum, starea ei de sănătate este bună.

Nicoleta Ţociu (44 ani), soţia actorului Romică Ţociu (54 ani), a suferit un şoc când medicii au diagnosticat-o cu cancer la sân: “Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, a povestit Nicoleta Ţociu, miercuri seară, la o emisiune tv. Actorul Romică Ţociu a avut mari emoţii, în această perioadă, dar ieri ne-a dat veşti bune: “Nicoleta a fost operată la Spitalul Fundeni de medicul oncolog Alexandru Blidaru. Acum e foarte bine, familia i-a fost alături, o iubim şi o îngrijim cu toţii”. El recunoaşte că i-a căzut cerul în cap atunci când a aflat prin ce trece soţia lui: ”Mi s-a făcut mie rău, da ce, eu am mai spus ceva? Am rămas mut!”.

8-9-vedete-2.jpg

Romică Ţociu şi Nicoleta se iubesc de 24 de ani. Ea i-a iertat adesea escapadele amoroase, susţinând, cu umor, că artiştilor le este permis

Nicoleta şi-a descoperit cumplita maladie la un control de rutină, efectuat în martie 2016, la insistenţa unei prietene. «Am depistat la un control de rutină, după ce o prietenă a insistat foarte mult să merg la acel control, că am un nodul la unul din sâni. La timpul respectiv mi-au zis că nu prezintă nici o problemă, să-l las şi să revin la control peste şase luni. Între timp, acea chestiuţă de acolo a crescut şi am mers la un alt control, la aceiaşi medici, care mi-au spus că nu mai e nimic din ce a fost înainte, că acea tumoră s-a transformat şi că prezintă semne clare de malignitate, asta însemnând cancer. La primul control mi s-a spus că se recomandă mastectomia totală, iar asta m-a speriat destul de tare. Am mers la profesorul Blidaru, care mi-a promis că va încerca să-mi salveze sânul,şi aşa s-a şi întâmplat. Nu a fost nevoie de mastectomie totală, ci doar de sector», a mai povestit femeia. La trei săptămâni de la operaţie, ea a început chimioterapia. A făcut şase şedinţe foarte grele, în urma cărora i-a căzut părul, iar sistemul imunitar a fost la pământ. Şi pentru că a trecut prin atâtea chinuri, Nicoleta le sfătuieşte pe femei să meargă la un astfel de control măcar o dată pe an. Nicoleta şi Romică se iubesc de 24 de ani şi au împreună doi copii, Cătălin ( 20 de ani), şi Daria (14 ani). 

8-9-vedete-copii-tociu.jpg

Soţii Ţociu au doi copii, Cătălin şi Daria

 

Loading...
 
 

Citește și

  • romica tociu sotie

    Nicoleta, soția lui Romică Țociu, a trecut printr-o luptă grea, cea cu cancerul la sân, boală cu care, din păcate, se confruntă tot mai multe femei. Din fericire, soția actorului poate da vestea cea bună: aceea că s-a vindecat.

  • 21 de ani de căsnicie cu Nicoleta, doi copii, 20 de ani de umor alături de Cornel Palade şi mai bine de 6 ani de amor secret cu o brunetă î­­nal­­tă şi subţire. Acestea sunt cifrele lui Romică Ţociu, pe care fotoreporterii Click! l-au surprins recent, la ceas de seară, acasă la amantă. Actorul pare îndrăgostit-lulea şi duce, nestingherit, o viaţă dublă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0