Marius Teicu, prima oară pe scenă după decesul fiicei

2-act-1-4col-marius-teicu-patricia.jpg

Marius Țeicu și-a pierdut fiica pe 2 august 2017

Îndrăgitul compozitor Marius Țeicu (72 ani) și-a dat seama că scena e locul în care își poate găsi alinarea și a găsit puterea să iasă în public, la o manifestare artistică, la mai bine de trei luni de la moartea fiicei sale.

Patricia, unica fiică a lui Marius Țeicu, a murit pe 2 august 2017, răpusă la doar 41 de ani de o boală cruntă, leucemie. De atunci, cunoscutul compozitor și soția sa, Rodica, învață să trăiască cu durerea în suflet, dar fac tot posibilul să meargă înainte, de dragul celor doi nepoți ai lor, Andrei (10 ani) și Casandra (7 ani). Reputatul cantautor a participat săptămâna trecută în calitate de jurat, la Festivalul de muzică uşoară românească “Florentin Delmar”, de la Focşani. A fost și primul eveniment la care artistul a luat parte după moartea fiicei sale. Maestrul a apărut pe Facebook alături de soliștii Ana Mardare, Paula Seling și Ovi.

facebook_1510440565109.jpg

Marius Teicu, revenire, Patricia Teicu, deces, leucemie, drama, festival, juriu
Marius Țeicu a fost în juriul unui festival de la Focșani
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Marius Teicu, fiica lui Marius Teicu a murit, Patricia Teicu, sotul Patriciei Teicu

    Au rămas cu dorul şi cu durerea după ce, pe 4 august, şi-au îngropat soţia şi fiica. Actorul Adi Rădulescu, soţul Patriciei, Marius şi Rodica Ţeicu, părinţii greu încercaţi, fac tot posibilul să meargă înainte pentru micuţii care au rămas orfani de mamă, Andrei (10 ani) și Casandra (7 ani).

  • Evocarea lui Tufiş mi-a amintit de tine. Eşti o glorie a muzicii uşoare. Nu ai rezistat, pare-se, şocului înnoitor şi uneori nedrept al modelor muzicale generate de economia de piaţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1