Marius Moga şi Bianca Lăpuşte, la 5 ani de relaţie: "Ne mai dorim copii"

marius-moga-bianca-lapuste_2.jpg

marius moga bianca lapuste
Marius Moga şi Bianca Lăpuşte lucrează împreună
foto: Gheorghe Chelu

Bianca Lăpuşte (25 de ani) şi Marius Moga (37 de ani) formează un cuplu discret, care nu se prea afişează la evenimente mondene. Însă atunci când o fac, fură toate privirile. I-am întâlnit de curând la avanpremiera serialului „Vlad”, de la Pro TV, şi am profitat ca să vorbim cu Bianca despre cele mai recente noutăţi din familia Moga.

Click! Bună, Bianca! Am aflat că de când ai renunţat la televiziune (n.r. a fost reporter la Ştirile PRO TV) lucrezi cu soţul tău, Marius Moga, pe partea de promovare la DeMoga Music. Cum este?

Bianca Moga: E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu.

marius-moga-bianca-lapuste_1.jpg

marius moga bianca lapuste
Bianca şi Marius Moga sunt împreună de cinci ani
foto: Gheorghe Chelu

Dar vă vedeţi dimineaţa şi seara...

Sigur, şi este incredibil. Ne mai vedem şi în timpul zilei.

Câţi ani aveţi împreună?

Am făcut deja cinci ani împreună, în ianuarie. 3 de ani de la nuntă.

Vă mai doriţi copii?

Sigur că ne mai dorim copii. Dar nu acum, sincer!

Ce mai face Maria Elisabeta?

Foarte bine, cu grădiniţa, cu activităţi, cu bunicii, care ne ajută acum. Acum că lucrăm amândoi, o perioadă avem nevoie de ajutor şi mama lui Marius are grijă de ea.

Marius a şi început să lucreze cu copiii după „Vocea României junior”.

Da, avem la vară tabăra dedicată lor şi eu aşa am început să lucrez cu el. Am zis că dacă ne-a ieşit bine proiectul acela, hai să facem mai multe.

V-aţi săturat momentan de televiziune, amândoi vă concentraţi pe muzică...

E mult spus, avem şi noi proiectele noastre, pe care vrem să le demarăm,  dar asta nu ne opreşte vreo clipă să fim sau nu în televiuziune. E o chestiune de moment.

moga-familie.jpg

Marius Moga, alături de soţia şi de fetiţa lui
Foto: Mihai Caliu

Să înţelegem că veţi reveni într-un proiect?

Asta nu pot să spun, pentru că momentan suntem implicaţi cu DeMoga Music şi până nu o aducem la un anumit nivel, nu ne putem gândi la televiziune.

Ce urmează la DeMoga în următoarele luni?

Avem foarte multe lansări, foarte mulţi artişti care vor cânta muzică în limba engleză. De ce? Pentru că ne-am dat seama că oamenii cu care lucrăm au potenţial şi, dacă am exporta mai multă muzică afară, probabil că toţi ar reuşi să-şi indeplinească visul de a fi star internaţional. Au foarte mult potenţial oamenii cu care lucrăm.     

Maria, fiica voastră, nu cântă şi ea?

Ea cântă, dar e doar un copil obişnuit, care cântă. Noi nu ne asumăm rol de jurat sau dirijor al ei. Merge la grădiniţă de la doi ani, merge la călărie vara, când e cald. Îi place să înoate sau să cânte cu tati la pian. Mami nu o face model, o face ce vrea ea să se facă.    

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1