Marius Moga lansează vedete pe bandă rulantă! Zadi e noua lui descoperire

marius-moga.jpg

marius moga
Marius Moga

La "uzina" DeMoga Music se lansează artiști unul și unul. Recent, Marius Moga a investit încredere în Zadi, o tânără solistă cu viitor promițător în muzică, iar Click! îți prezintă melodia cu care cei doi speră să dea lovitura.

Marius Moga continuă să fie un nume în peisajul muzical românesc şi să lucreze cu vedete de top, dar şi cu tineri aflaţi la început de drum. De cele mai multe ori, piesele ieşite din studioul DeMoga Music intră în topuri şi sunt difuzate de radiouri şi televiziunile de profil, dar și în cluburi. Cea mai nouă piesă venită din gaşca compozitorilor se numește “Your Attention” şi este o colaborare între Zadi şi Irina Flow. "Your attention" este o piesă compusă de Zadi, alături de Irina Flow, Marius Moga, Octavian Mihai și Robert Toma, compozitori care lucrează la DeMoga Music. Piesa “Your Attention" poate fi găsită pe toate platformele digitale, inclusiv Spotify (https://spoti.fi/2GgLHVy), Apple Music și TIDAL. Single-ul face parte din primul EP al artistei Zadi și urmează să fie lansat în primăvara acestui an.

zadi.jpg

zadi
Zadi este cea mai nouă descoperire a lui Marius Moga

Cine este Zadi?

Numele real al lui Zadi este Diana Rubinescu şi face parte din echipa DeMoga Music din 2016, timp în care a compus numeroase piese pentru alți artiști, cea mai recentă fiind noul single Monoir feat. Brianna – “Shadows”. Cu un timbru special și o prezență Urban Soul-R&B, ZADI plănuiește să treacă granițele prin muzica ei și să se poziționeze printre artiștii indie de top, prin sound de calitate și muzică cu mesaj. Casa de producție DeMoga Music este prezentă pe piața muzicală din 2003 și s-a remarcat drept un loc unde se dezvoltă artiștii și proiectele lor muzicale, printre care se numără Morandi, What's Up, Adda, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Alex Parker, Mark Azekko, Irina Flow și mulți alții.

Loading...

Citește și

  • Pe 4 iulie, Bianca şi Marius Moga au împlinit 3 ani de la căsătorie, pe care i-au sărbătorit, evident, împreună. De fapt, cei doi soţi sunt în ultima vreme nedespărţiţi, după ce frumoasa blondină şi-a dat demisia de la emisiunea „Vorbeşte lumea”, de la PRO TV, unde era reporter. Click! a aflat totul despre planurile îndrăgitului cuplu, chiar de la... sursă.

  • marius moga artisti internationali

    După ce în trecut Marius Moga a colaborat cu cei din trupa Maroon 5, de ceva timp şi-a reluat colaborările cu artişti internaţionali cu care a lucrat la piese noi. Click! îţi spune mai multe despre proiectele juratului de la „Vocea României”.