Marioara Zăvoranu a murit: cum arăta aceasta în tinereţe FOTO

marioara-zavoranu-in-tinerete.jpg

marioara zavoranu a murit
Marioara Zăvoranu, alături de primul ei soţ, Ioan Bănicioiu, şi fiica sa, Oana
Foto: captură Pro Tv

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Marioara Zăvoranu a murit vineri (17 aprilie), la 66 de ani, după ce a pierdut lupta cu mai multe boli. Femeia suferea de insuficienţă renală cronică, diabet şi boli de inimă. Aceasta era internată de 3 luni la spitalul Fundeni din Capitală, fiind şi dependentă de dializă. Deşi medicii au făcut tot posibilul să o salveze din momentul în care a intrat în comă, joi seară (16 aprilie), Marioara a decedat, chiar în Săptămâna Luminată.

Chiar şi după moartea mamei sale, Oana Zăvoranu nu îngroapă securea războiului şi continuă să arunce săgeţi otrăvitoare, declarând că nu este de acord ca Marioara Zăvoranu să fie înmormântată în cimitirul "Eternitatea", acolo unde îşi duc somnul de veci cei doi bărbaţi ai femeii, Ioan Bănicioiu, tatăl natural al Oanei, şi Nicolae Zăvoranu. Oana doreşte ca mama sa să fie înmormântată în cimitirul Domneşti, lângă gemenele pe care le-a pierdut în timpul cutremurului din 1977.

În urmă cu o săptămână, Oana Zăvoranu a declarat că nu îi va permite unchiului ei, pe numele său real Gheorghe Radu, să o înmormânteze pe femeie în cimitirul ei. “Mă voi asigura că nu e înmormântată în cimitirul meu. Restul e dureros de neimportant pentru mine. Să se ocupe Gigicu şi toţi angajaţii cu carte de muncă la mişto pe banii mei, fraudând statul. Repet, sunt orfană! Cine ar muri? Daca nu mai am mamă. Taţii mei au murit. Deci nu are cine să îmi mai moară important", spunea Oana. 

Marioara Zăvoranu a murit: Cu cine a fost căsătorită

oana-si-tatal-ei-natural.jpg

Oana şi tatăl ei natural, Ioan Bănicioiu
Foto: captură Pro Tv

 

Marioara Zăvoranu a avut o viaţă de telenovelă. A fost căsătorită de două ori cu doi bărbaţi puternici cu care a acumulat şi o avere impresionantă. Ea a fost măritată prima oară cu Ioan Bănicioiu, tatăl natural al Oanei, pe care l-a cunoscut la mare. Alături de acesta a reuşit să strângă o sumă frumoasă de bani, de care nu s-a bucurat mult timp. Ioan Bănicioiu a făcut o evaziune fiscală, statul confiscându-i şi ultimul leu.

marioara-si-oana-alaturi-de-nicolae-zavoranu.jpg

După ce a divorţat de tatăl Oanei, Marioara s-a recăsătorit cu Nicolae Zăvoranu
Foto: captură Pro Tv

 

După ce averea familiei a fost luată de stat, Marioara a divorţat şi şi-a refăcut viaţa. Oana Zăvoranu, însă, a continuat să aibă o relaţie strânsă cu tatăl ei, pe care l-a vizitat în închisoare, până în 2003 când acesta a decedat, potrivit emisiunii "La Măruţă'' de la Pro Tv.

Marioara Zăvoranu a ales să se apropie de un alt bărbat, Nicolae Zăvoranu, cu care s-a şi căsătorit. Din acel moment, bărbatul a avut grijă de Oana, căreia i-a dat şi numele pe care îl poartă azi.

Marioara Zăvoranu a murit: În urmă cu 40 de ani, ea şi-a pierdut două fete gemene

fetele-gemene-ale-marioarei-zavoranu.jpg

Marioara Zăvoranu şi-a pierdut două fete gemene în timpul seismului din 1977
Foto: captură Pro Tv

 

Puţini sunt cei care ştiu că Mărioara Zăvoranu a trecut acum aproape 40 de ani printr-o tragedie cumplită. I-au murit fetele gemene la marele cutremur din 1977.

În timpul seismului, Mărioara Zăvoranu şi-a pierdut fetele gemene, pe Adriana si Camelia, surorile mai mari ale Oanei Zăvoranu. Fetiţele aveau doar nouă ani şi jumătate când şi-au găsit sfârşitul sub dăramaturile blocului Casata de la Piaţa Romană, care s-a prăbuşit la marele seism, scrie evz.ro.

Marioara Zăvoranu a murit: cauza oficială a decesului

Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă, la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni. Conform unui comunicat oficial al spitalului, femeia suferea de insuficienţă renală cronică, diabet zaharat pentu care urma tratament cu insulină şi avea boli cardiace. 

Medicii au anunţat că femeia avea o afecţiune a arterelor (coronare) care alimentează cu sânge oxigenat muşchiul inimii, boală coronaroană ischemică cu sechele de infarct miocardic. Această afecţiune se caracterizează prin îngustarea coronarelor, cu diminuarea aportului de sânge oxigenat la nivelul miocardului.

Marioara Zăvoranu, care a murit vineri, a fost diagnosticată cu accident vascular celebral sechelar (repetat) şi pionefroză dreaptă (n.r. acumularea urinei purulente într-un sistem colector renal obstruat). Marioara Zăvoranu intrase într-o stare septică severă, iar în ciuda tratamentului administrat, medicii nu au mai putut să o salveze. Aceştia s-au chinuit două ore să o resusciteze, însă în jurul orei 09.30 au constatat decesul. 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5