Mario Lopez a câștigat ediția a patra de ala iUmor cu un număr de magie

mario_lopez_-_iumor-1.jpg

Mario Lopez este câștigătorul celei de-a patra ediții iUmor
Citeste tot despre: 

Spaniolul Mario Lopez este magician și şi-a descoperit talentul în urmã cu 10 ani, când fãcea trucuri pe stradă. Totul s-a schimbat însã acum 4 ani, când a început să țină spectacole mari de magie în toată lumea.

Mario i-a cucerit nu doar pe cei trei juraţi, ci şi pe telespectatorii iUmor, care, prin voturile lor din aplicaţia iUmor l-au trimis direct în marea finalã a acestui sezon. 

Numărul de magie de pe scena iUmor le-a adus zâmbetul pe buze juraților, chiar și Cheloo s-a declarat impresionat de cât umor a putut să aibă concurentul folosindu-se doar de un pachet de țigări.

“Mario Lopez, cu jumătate de pachet de țigări, a reușit să ne înveselească. Regretăm că este unul dintre numerele bune de la iUmor, pentru că noi ne-am obișnuit cu răul și nu ne șimțim confortabil în momentul când cineva vine și ne întrerupe starea de apăsare”, a declarat amuzat juratul.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Loading...

Citește și

  • Silviu Gherman este concurentul care a reușit să le aducă zâmbetul pe buze celor trei jurați și doar cuvinte de laudă la adresa numărului său, ceea ce l-a clasat pe primul loc și în preferințele publicului. Încă din sezonul 6, Gherman i-a cucerit cu umorul său pe Delia și Mihai Bendeac: „El face ceva ce nu seamănă cu nimic din ce ar face oricine altcineva! Sunt fanul tău numărul 1!”

  • Seara de vineri, 27 septembrie, a fost una a extremelor în televiziunea românească, dar și una a asemănărilor. Extremele au venit din partea concurenților sau a juraților a două emisiuni extrem de urmărite, „Vocea României” și „iUmor”, iar asemănările din partea televiziunilor care le difuzează, Pro TV și Antena 1, care au decis să dea pe post două momente „fierbinți”, numai bune pentru audiență.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1