Marinela Chelaru: «Nu mai sunt de drum lung, uit replicile, am îmbătrânit»

m114-vedetete-foto-1-3-col.jpg

Marinela Chelaru acceptă colaborările cu televiziunile, dar refuză turneele prin ţară, de frică să nu i se facă rău

Este de departe una dintre cele mai talentate actriţe de comedie, însă, din păcate, Marinela Chelaru (57 de ani) acceptă să joace din ce în ce mai rar în spectacolele grupului umoristic ”Vouă”, alături de care a cunoscut celebritatea. Ea ne-a vorbit despre marea sa pasiune, pictura, despre actorie, dar şi despre dieta pe care a ţinut-o pentru a slăbi.

Pe simpatica actriţă am întâlnit-o, zilele trecute, la filmările emisiunii „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, de la TVR 2. Cu acest prilej, Marinela Chelaru ne-a acordat un interviu de suflet.
„Sunt în continuare cu Grupul «Vouă», însă eu nu mă mai pot duce cu ei în ţară, ca înainte. Nu mai sunt de drum lung, nu-mi mai place, uit replicile, am îmbătrânit. Doar în Bucureşti mai merg cu ei. Am avut de curând întâlnirea de 35 de ani, pe 8 martie. O viaţă de om. La început au fost nouă membri în grupul «Vouă» apoi Adrian Fetecău, liderul grupului, a mai cooptat diverşi actori”. Dar ea ne-a vorbit şi despre dragostea pentru pictură.
”E o pasiune, mă relaxează şi îmi place să mă joc cu acuarelele, cu toate culorile, cu pensulele. Am avut două expoziţii, spre bucuria mea. Nu mi-am dat seama că o să am aşa succes. M-am bucurat când am văzut că am făcut pasul ăsta, că am reuşit, mai ales când vezi că lumea vine cu dragoste pentru tine şi reuşeşti. De multe ori depinde de starea pe care o ai. Uneori chiar nu ai stare să te apuci, depinde şi de imbold. Pictez şi noaptea târziu dacă îmi vin idei. Fac grafică, lucrez în tempera, ulei, în orice. Deocamdată a rămas la stadiul de pasiune, dar dacă cineva îmi solicită o pictură, i-o fac cu drag. N-ar fi rău să scot şi un ban din asta, dar n-am vândut nimic la expoziţie”.
Marinela Chelaru s-a subţiat vizibil, în ultimele luni: „Am slăbit şi mai vreau să slăbesc. Aveam inadmisibil de mult, aşa se întâmplă cu metabolismul ăsta. Am renunţat la pâine, făinoase şi grăsimi, am dat jos multe kilograme”.

Grupul «Vouă» a împlinit 35 de ani


Pe 8 martie 2017 s-au împlinit 35 de ani de la primul spectacol al trupei ”Vouă”, înfiinţată de Adrian Fetecău, student pe atunci în anul V la Politehnică.

Acesta ne-a vorbit despre colaborarea cu Marinela: “E foarte talentată, îi propun tot felul de colaborări, numai că ea se teme să iasă din Bucureşti, de frică să nu i se facă rău şi să nu aibă un medic în preajmă. Poate reuşim să o convingem să depăşească această spaimă. Ar câştiga şi ea mai mulţi bani dacă ar fi mereu cu noi”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1