Marina Voica, ținută de "Bravo, ai stil!". Apariție curajoasă la 84 de ani

marina-voica.jpg

Marina Voica, un simbol al eleganței
foto: Facebook

Despre Marina Voica se știe că este o artistă nu doar talentată, ci și cochetă. De-a lungul timpului, a epatat prin ieșirile sale publice, iar stilul său vestimentar a fost un alt atuu pe lângă voce. Zilele trecute, artista s-a întrecut pe sine purtând cea mai elegantă ținută din garderoba sa.

Pe 2 septembrie a împlinit 84 de ani, dar demonstrează că vârsta este doar o cifră în buletin. Marina Voica are o energie debordantă,  dansează, cântă și este conectată mereu cu publicul ei. Despre Marina Voica se știe că a fost mereu o femeie frumoasă, cu o siluetă superbă. Și acum se menține și nu are mai mult de 50 de kilograme. Face sport, asculta muzică, mănâncă sănătos! Și, am putea adăuga, are și un stil vestimentar demn de emsiunea "Bravo, ai stil", de la postul Kanal D. Artista s-a întrecut pe sine la ultima postare de pe Facebook, în care pozează precum o adevărată lady.

marina-voica.jpg

Marina Voica, o apariție senzațională
foto: Facebook

Îmbrăcată cu un palton superb, cambrat pe talie, cu guler în onduleu și flori aplicate, la care a accesorizat botine și pălărie în aceeași cromatică. Chiar și poșeta este interesantă, având aplicații colorate pe fondul negru, și un ciucure bleu. Ținuta a fost purtată pe 25 octombrie, la Palatul Elisabeta, cu ocazia Zilei Armatei Române. Bineînțeles, fanii au apreciat ținuta și i-au dat multe mesaje de felicitare Marinei Voica, cea supranumită "Miss Eleganța". 

Dieta Marinei Voica

“Mănânc foarte puţin. Am renunţat la pâine şi rareori consum câte o felie pe zi. Cu dulciurile, la fel. Norocul meu e că nu îmi plac. Mai bine îmi dai ceva acru, cum ar fi castraveţi muraţi. Nu am fost niciodată plinuţă. Mănânc îndeosebi supă de găină cu tăieței”, ne spunea ea. Cântăreaţa s-a mutat în urmă cu zece ani în Breaza, într-o căsuţă cochetă dar, în ciuda vârstei, Marina nu s-a retras din muzică.
Citește și:

Ți se rupe sufletul! Singură în izolare, Marina Voica se uită peste gard, după un vecin cu chef de vorbă

VIDEO Marina Voica: «M-a pus să filmez în pielea goală. Am fugit și a venit după mine cu Miliția»

Acasă la Marina Voica: «În Breaza nu e nici un caz de Covid, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide»

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1