Marina Voica: “De când am rămas văduvă merg singură pe Litoral!”

CLIIMA20121013_0040_1.jpg

În 1962 s-a căsătorit cu Viorel Teodorescu, bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult

Marina Voica (81 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale Epocii de Aur! Mereu cochetă și tot timpul în formă și cu zâmbetul pe buze, solista a știut să țină doar pentru ea supărările și regretele care o macină.

Din 1981, solista a rămas văduvă, după ce de-al doilea soț al ei, Viorel Teodorescu, s-a stins din viață, răpus de cancer. De atunci, Marina Voica a rămas singură, dar știe să se bucure de lucrurile frumoase pe care viața i le scoate în cale. Contactată de Click!, solista, care interpretează inconfundabil piesa “Şi afară plouă, plouă”, ne-a mărturisit că o să plece vara aceasta câteva zile la mare, singură.

18-19-2-col-marina-voica-2.jpg

Solista s-a plimbat pe mal și s-a bronzat pe șezlong

“Nu am programat concediul. Eu stau într-o curte frumoasă și pentru mine ăsta este concediul, dar mă mai gândesc, poate o să mă duc câteva zile la mare, asta în luna septembrie. Părerea mea este că cel mai bun concediu este la tine acasă. Perna ta, farfuria ta, lingura ta, totul al tău. De când am rămas văduvă merg singură pe Litoral, în general sunt o persoană singuratică, fac ce vreau eu, mă trezesc când vreau eu”, a declarat Marina Voica pentru Click! Artista arată impecabil la vârsta de 81 de ani. Totul pentru că aceasta are un regim alimentar destul de echilibrat, iar mișcarea în aer liber i-a devenit prietenă.

Loading...

Citește și