Marina Almăşan, îngrozită de marţi 13. Iată motivul!

Cine ar fi bănuit că Marina Almășan, cunoscuta prezentatoare a emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10”, de la TVR 2, este extrem de superstițioasă. Vedeta a mărturisit că are câteva reguli de viaţă, de la care nu se abate niciodată. Recent, ea a mărturisit că se teme îngrozitor de „pisica neagră” și, cu toate că a divorțat, mănâncă și acum colțuri de pâine, „ca să o iubească soacra”. Fobie are insă de ziua de marți, 13. Anul acesta insă, pentru prima dată în viaţă și-a programat un eveniment important pentru ea.

„Deși teoretic, sunt o persoană cu scaun la cap și destulă carte (!), sunt extrem de superstițioasă! Dacă îmi uit acasă portofelul, prefer să împrumut bani de la colegi, decât să mă întorc din drum să-l iau. Coșarii îmi provoacă o stare de bine, deși constat că sunt pe cale de dispariție, pisicile negre îmi dau frisoane, evit să stau la colț de masă, căci se spune că cea care se așează acolo nu se va mai mărita niciodată, în schimb mănânc colțuri de pâine, pentru că vreau să mă iubească soacra! Zilele de marți mă stresează (niciodată nu voi porni marți într-o călătorie), iar în ceea ce privește cifra 13... aș da o lege care să o interzică!", povesteşte Marina.

marina.jpg

Marina Almasan, dieta, trucuri silueta, TVR 2, Ceaiul de la ora 5, infrumusetare, secrete
2018 - Marina are acum tot 55 kg
foto: arhivă personală

Și iată că marți, 13 februarie, de la ora 18.00, voi pune la încercare superstițiile: am planificat evenimentul tradițional al site-ului “Femeide10.ro”: întâlnirea femeilor de 10 din Capitală . La Hotelul Marshal Garden, peste 100 de femei de carieră, printre care foarte multe vedete, vor petrece o după-amiază “cool”, cu tema: “Bucătărim...de 10!”. Demonstrații culinare ale unor master-chefi celebri, dialoguri despre diete, despre tăierea stomacului, despre creme miraculoase și alimente sănătoase, prezentări de modă, demonstratii de kangoo jumps, momente muzicale, toate culminând cu... 13 extrageri de tombolă. Eu voi fi amfitrionul, iar printre numele vedetelor implicate se numără Masterchef Aida Parascan, Eli Lăslean, designerul Primei Doamne, actorul Silviu Biriș, folkistul Daniel Iancu, nutriționistul Andrei Laslău, instructoarea de kangoo jumps Kinga Sebestyen, Dinu Maxer și mulți alții”, a povestit Marina Almășan.

Loading...

Citește și

  • Marina Almasan, dieta, trucuri silueta, TVR 2, Ceaiul de la ora 5, infrumusetare, secrete

    Vă mai amintiți emisiunile "Veniți cu noi pe programul 2", "Ceaiul de la ora 5", "Arca Marinei", "Mulţumesc!", "Planeta în jeanşi"? Atunci cu siguranță ați remarcat faptul că realizatoarea lor, vedeta TVR Marina Almășan (54 de ani), nu este cu nimic schimbată față de anii '90, când ne intra in casă cu acele producții TV. Cum și de ce a rămas cu același număr de kilograme și cu același breton celebru ne-a spus chiar ea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1