Mariana Moculescu trăiește în lux cu iubitul bătăuș. ”L-am iertat”

mariana-moculescu-massimiliano.jpg

mariana moculescu si massimiliano
Mariana Moculescu, din nou în brațele italianului cu care s-a iubit în urmă cu trei ani
foto: arhivă personală

„L-am iertat și acum duc o viață de prințesă, în lux”, a spus, pentru Click!, Mariana Moculescu (50 de ani) despre Massimiliano Lorenzini (51 de ani), iubitul bătăuș. Chiar dacă Massimiliano a agresat-o de mai multe ori, Mariana Moculescu a ales să trăiască alături de el, în Italia. Bruneta spune că acum e fericită, mai ales că afaceristul italian o răsfață cu daruri de mii de euro.

Mariana Moculescu are o viață desprinsă parcă din filmele de acțiune. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu (82 de ani) a ales în urmă cu mai bine de cinci ani să părăsească țara pentru un trai mai bun. Însă problemele s-au ținut scai de vedetă. Mariana nu a reușit să aibă un job stabil și nici în dragoste lucrurile n-au stat prea bine.

În urmă cu trei ani, Mariana Moculescu a lăsat impresia că și-a găsit fericirea în brațele unui italian putred de bogat, Massimiliano Lorenzini. După doar un an și jumătate de relație însă, cei doi s-au despărțit după ce Mariana și-a acuzat iubitul că ar fi bătut-o și ar fi înșelat-o.

Mariana Moculescu merge cu iubitul la estetician, să-i „repare” fața

După despărțirea cu scandal, Mariana Moculescu a reușit să dea totul uitării. Însă cu un preț: cadouri scumpe, de mii de euro. „Massimiliano îmi cumpără tot felul de cadouri scumpe, mă răsfață ca pe o prințesă, doar sâmbăta trecută mi-a cumpărat diverse lucruri de 3.000 de euro. Săptămâna aceasta mi-a zis că o să mergem la medicul estetician pentru o înfrumusețare facială. Vreau să îmi fac ceva la față, o schimbare”, a declarat Mariana Moculescu pentru Click!

pantofi-mariana-moculescu.jpg

colectia de pantofi a marianei moculescu
Mariana Moculescu are o colecție impresionantă de pantofi
foto: arhivă personală

 

garderoba-mariana-moculescu.jpg

garderoba marianei moculescu
Așa arată garderoba Marianei Moculescu
foto: arhivă personală

 

Mariana Moculescu a declarat că fost strangulată

După despărțirea de iubitul italian, Mariana Moculescu a povestit momentele de groază prin care a trecut din cauza lui. „În trecut, Massimiliano m-a şi lovit. Totul s-a întâmplat în casă, m-a strangulat de două ori, m-a lăsat fără aer, dar nu am vrut să spun nimănui mizeriile astea. Venea beat de la femei şi se comporta ca un derbedeu. Îţi spun că nimeni nu poate sta cu el. Are telefonul plin de filme porno. Întreţine femeile cu bani! Viaţa alături de o astfel de persoană este un infern. Trebuie să mă mut din casa lui, aşa că o să merg la prietena mea pe care o am de o viaţă şi care e căsătorită de 20 de ani cu un italian serios”, declara la vremea respectivă Mariana Moculescu pentru Click!

Loading...

Citește și