Mariana Moculescu, din nou în brațele iubitului care a încercat s-o omoare

mariana-moculescu-iubit-italian-massimiliano_2.jpg

mariana moculescu si iubitul italian
Mariana Moculescu, din nou în brațele italianului cu care s-a iubit în urmă cu trei ani
foto: arhivă personală

Mariana și Massimiliano erau dușmani declarați acum un an, după ce bărbatul a încercat să o omoare pe fosta soție a lui Horia Moculescu. Italianul a venit însă cu daruri de 2.500 de euro, iar Mariana s-a întors în brațele lui. Mariana Moculescu a declarat, pentru click.ro, că s-a împăcat cu Massimiliano, fostul ei iubit italian care a batjocorit-o.

Viața Marianei Moculescu (50 de ani) e desprinsă parcă din filmele de acțiune! A divorțat cu scandal în anul 2000 de compozitorul Horia Moculescu, a plecat în străinătate pentru un trai mai bun, s-a reîntors în România și la scurt timp, a părăsit din nou țara.

Massimiliano i-a cerut iertare Marianei Moculescu

În urmă cu trei ani, în Italia, Mariana Moculescu a crezut că și-a găsit marea iubire în brațele lui Massimiliano, un afacerist putred de bogat. Însă s-a înșelat. După un an și jumătate de relație, bărbatul ajunsese să o bată, să o înșele și să o umilească în ultimul hal. La aproape un an de la despărțirea cu scandal, Mariana Moculescu s-a întors însă în brațele lui.

mariana-moculescu-cizme-cadou-massimilano-iubit-italian.jpg

cizme de firma mariana moculescu
Mariana Moculescu a fost copleșită de italian cu daruri scumpe, genți, cizme și cosmetice de firmă
foto: arhivă personală

 

„Pe moment m-am mutat din nou la el. În viață, trebuie să iertăm, chiar dacă trecem prin momente dificile. A venit în Germania, după mine, să-mi ceară iertare și să mă roage să mă întorc la el. Am făcut Revelionul acesta împreună, alături de sora și de cumnatul lui. Ca să trec peste supărare, mi-a făcut cadouri în valoare de 2.500 de euro. Mai exact, mi-a luat un parfum, o cremă, o geantă, cizme, haine plus multe altele”, a declarat Mariana Moculescu pentru click.ro.

Mariana Moculescu a fost ștrangulată și bătută

După despărțirea de Iubitul italian, Mariana Moculescu a povestit momentele de groază prin care a trecut din cauza acestuia. „În trecut, Massimiliano m-a şi lovit. Totul s-a întâmplat în casă, m-a strangulat de două ori, m-a lăsat fără aer, dar nu am vrut să spun nimănui mizeriile astea. Venea beat de la femei şi se comporta ca un derbedeu. Îţi spun că nimeni nu poate sta cu el. Are telefonul plin de filme porno. Întreţine femeile cu bani! Viaţa alături de o astfel de persoană este un infern. Trebuie să mă mut din casa lui, aşa că o să merg la prietena mea pe care o am de o viaţă şi care e căsătorită de 20 de ani cu un italian serios”, declara Mariana Moculescu pentru click.ro.

 

Citește și:

Mariana Moculescu: «Nu mă aşteptam ca Horia să mă lase baltă, la greu. Acum stau la un hotel»

Mariana Moculescu iese la atac: „Familia m-a părăsit când eram cu pistolul la cap!”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1