Marinela Chelaru, deznădăjduită de problemele de sănătate: «Voi muri, mă duc la Dumnezeu»

marinela_chelaru.jpg

Mariana Chelaru se luptă în contiuare cu problemele de sănătate
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Marinela Chelaru a fost operată în urmă cu șase luni, în urma un infarct. Deși se află încă în perioada de recuperare post-operatorie, îndrăgita actriță a dezvăluit că se simte din ce în ce mai rău și crede chiar că va muri, pierzându-și orice speranță. Se pare că Mariana are probleme cu tensiunea, care este foarte mare, și deși ia medicamente în acest sens, se pare că simptomele nu îi dispar.

Deși este una dintre cele mai talentate actrițe de comedie din România, se pare că viața sa nu este mai deloc „amuzantă”, mai ales în prezent, când se confruntă cu probleme de sănătate și se simte lipsită de orice speranță. „Acum mă simt mai rău decât după operație. Am făcut infarct și am făcut operațe pentru că acum mă uitam de sus de la voi (dacă nu se opera n.r). Am tensiune mare, îi spuneam și doctoriței, îmi zicea că sunt atacuri de panică, eu nu sunt plângăcioasă. Și mie mi se pare aiurea să am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rău de moarte, nu știu cum e când mori. E groasă, asta e, mă duc și aia e. Voi muri, voi muri, mă duc la Dumnezeu”, a mărturisit Marinela Chelaru, în cadrul emisiunii „Răi Da' Buni”.

grupul_voua.jpg

Grupul „Vouă”, alături de care Marinela Chelaru a încântat sute de români

Marinela Chelaru a dezvăluit, de asemenea, că are un aparat montat în dreptul inimii, care îi monitorizează în permanență organul vital, iar rezultatele înregistrate de dispozitiv sunt analizate în cadrul unei clinici din America. „Aparatul pe care îl port acum este din partea unei clinici din America. Mă monitorizează și îmi trimit rezultatele. Doctorița mi-a spus să mă duc la un psihiatru, acum mă face și nebună. Am fost cuminte, am luat toate pastilele. M-am dus cu bărbatu-meu la alimetară și îmi scade tensiunea din senin”, a mai adăugat actrița, pentru sursa anterior menționată. 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5