Marian Râlea, cu barbă în serialul «Sacrificiul», de la Antena 1! Magicianul a primit un rol ingrat

familia-popescu-sacrificiul.jpg

familia popescu sacrificiul serial
Familia Popescu din serialul "Sacrificiul"
foto: Antena 1

“Sacrificiul”, serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, care va avea premiera în această toamnă, prezinta poveștile excepționale a trei familii cu destine memorabile. Una dintre ele este familia Popescu, al cărei cap de familie este nimeni altul decât Marian Râlea.

Serialul “Sacrificiul”, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, la Antena 1, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

marian-ralea-sacrificiul.jpg

marian ralea
Marian Râlea îl interpretează pe Aurel Popescu
foto: Antena 1

Elena Popescu (Ana Ciontea), profesoară de română-franceză la o școală din Ilfov. Își crește singură cele trei fete și se luptă cu ratele la casa pe care, tot singură trebuie să le plătească. Acum cinci ani, soțul ei, Aurel Popescu/ Relu (Marian Râlea) a plecat să ia pâine și nu s-a mai întors. În imensa ei bunãtate, Elena i-a primit în casă și pe cumnatul ei George (Cristi Iacob) un bărbat rigid general în rezerva, văduv) și pe nepotul ei (Tudor Roșu).

ana-ciontea-sacrificiul.jpg

ana ciontea
Actrița Ana Ciontea este soția lui Marian Râlea în serial
foto: Antena 1

Marian Râlea și Ana Ciontea, cuplu în serialul “Sacrificiul”

Partenerul de viață al Elenei Popescu (Ana Ciontea), Relu Popescu (Marian Râlea), a lucrat la o firmă importantă și o bună perioadă din viața lui a câștigat mulți bani. Tot în această perioadă a convins-o pe soția lui să cumpere casa, dar la scurt timp a fugit în Italia pentru că a făcut mari greșeli la firmă. A lăsat multe datorii cu casa, dar principalul motiv pentru care s-a distrus este alcoolul. E un pierde-vară, nu are cuvânt și nu e responsabil. Nu te poți baza pe el, dar Elena își amintește că au avut și momente frumoase în viață.

ioana-blaj-sacrificiul.jpg

ioana blaj
Ioana Blaj o interpretează pe Irina Popescu
foto: Antena 1

Ce rol va avea Ioana Blaj în serialul “Sacrificiul”

Irina Popescu (Ioana Blaj) visează la marea carieră în teatru și film. A terminat actorie la UNATC deşi Elena, mama ei, și-ar fi dorit să facă o meserie mai serioasă. Deși pare superficială și egoistă, Irina va dovedi că e capabilă de sacrificiu atunci când familia ei și, în special, mama vor fi în impas.

Alte personaje din serialul “Sacrificiul”

Ioana Popescu (Oana Cârmaciu)

Este medic rezident și cea mai mare realizare a Elenei Popescu. A fost tot timpul premiantă și ambițioasă. A intrat la medicină, a luat examenul de rezidențiat (prima pe țară la specializarea pediatrie) și acum are și un job: de după-masă până seara târziu, unde are grijă de un copil foarte bolnav.

Iulia Popescu (Ana Crețu)

Vrea să fie designer vestimentar, visează la Săptămâna Modei de la Milano, Paris, Londra, dar nu face nimic pentru a-și urma visul. Nu intră la facultate, nu se angajează nicăieri... mereu are planuri mărețe care nu se vor împlini niciodată dacă nu se trezește și nu vede realitatea. E o adolescenta debusolată, care încă își caută un drum în viață.

Gheorghe Apetrei (Cristi Iacob)

Este general în rezervă. Cu un caracter riguros, dur, perfectionist, de când a intrat în rezervă își consideră fiul un soldat care trebuie instruit, verificat, pedepsit. Fiului său, Octavian Apetrei (Tudor Roșu), i se spune că s-a născut pentru a fi general și că e singurul care va duce mai departe cariera tatălui său. Din păcate nu are înălțimea necesară pentru a se înscrie la Liceul Militar, însă tatăl său va căuta o soluție pentru asta și va insista să facă doar ce îi spune el.

Citește și:

Dorian Popa și Gabi Ciocan fac parte din distribuția serialului Sacrificiul de la Antena 1

Mihai Gruia Sandu face parte din distribuția serialului «Sacrificiul»

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1