Marian Haiducu s-a căsătorit religios! Ce frumoasă a fost mireasa lui

marian_si_roxana_niculae.jpg

marian niculae roxana niculae nunta
Mirii au încins ringul de dans
Foto: arhivă personală

La trei ani de la cununia civilă, Marian Niculae s-a căsătorit religios cu Roxana, femeia cu care se iubeşte de şapte ani. Mirii au vrut un eveniment în familie, motiv pentru care nu au făcut prea mare tam-tam şi au invitat la nuntă doar rudele şi prietenii apropiaţi.

A fost nuntă în lumea artiştilor de folclor, dar mirii nu au vrut să dea sfoară în ţară cu evenimentul lor, aşa că au organizat totul în cel mai mare secret. Marian Niculae de la fosta trupă Haiducii şi-a unit destinele cu Roxana, femeia cu care se iubeşte de mai mult timp. Cei doi formează un cuplu de câţiva ani, iar acum doar au mers în faţa altarului pentru a-şi oficializa relaţia.  

nunta.jpg

nunta marian haiducu
Marian Haiducu s-a căsătorit religios
Foto: arhivă personală

„Sunt relaxat, fericit. Este un eveniment natural în viaţa fiecărei persoane. Eu şi soţia mea suntem o familie de mult timp, aşa că nu am avut emoţii”, declara în urmă cu trei ani la cununia civilă mirele. Nici acum, cei doi nu au avut de ce să-şi facă prea mari probleme. Mirele a încins ringul de dans, iar soţia lui a întors toate privirile cu rochia de mireasă, care i-a pus în valoare bustul şi silueta trasă prin inel. 

marian_si_roxana.jpg

marian haiducu roxana
Cei doi sunt împreună de 7 ani
Foto: arhivă personală

Mirele care a început recent un proiect solo a cântat la propria nuntă, ba chiar a fost surprins în câteva imagini în timp ce îi fredona soţiei câteva versuri dintr-o piesă.  

Loading...

Citește și

  • haiducii

    Zvonurile din urmă cu doar câteva luni care anunţau destrămarea trupei Haiducii s-au adeverit. Marian Niculae, Cristian Caloeanu și Cătălin Vieru au susţinut un ultim concert duminică, 12 august, spectacol prin care au anunţat că vor cânta separat de acum înainte. Băieţii au făcut atmosferă la Tulcea, iar la finalul prestaţiei şi-au luat la revedere de la fani.

  • haiducii

    Scandal în lumea muzicală. Cei trei membri ai trupei Haiducii îşi acuză fostul impresar de furt. Asta după ce, înaintea unui concert, s-au trezit înlocuiţi de Radu Baron cu alţi artişti care le-au folosit hainele şi le-au cântat piesele. Acuzaţiile sunt dure de ambele părţi.