Marian Godină dă peste nas celor care spun că polițiști au ”salarii nesimțite”. A dat cărțile pe față

godina.jpg

marian godina scandal politie cristian boureanu
Marian Godină şi-a felicitat colegii care l-au pus la pământ pe Cristian Boureanu
Foto: Facebook

Celebrul polițist Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook o poză cu fluturașul de salariu al acestuia, dezmințind teoria cum că polițiștii au ”salarii nesimțite”. Voi ce credeți?

Marian Godină este cel mai celebru și îndrăgit polițist de la ora actulă, din România. Cunsocut pentru părerile sale, mereu sincere și directe, pentru un simț ascuțit pentru dreptate și justiție, dar și pentru cartea ”Flas-uri din sens opus”, a cărui autor este, Marian Godină scos la lumină ”leafa” cu care acesta trăiește de la lună la lună.

”Pentru că tot e astăzi Ziua Fericirii, m-am dus să îmi iau fluturaşul de salariu. Se temeau unii că polițiştii au salarii nesimțite şi chiar îmi cereau să spun ce salariu am. Ăsta e salariul meu pe care l-am luat pe 14 martie, pentru luna februarie. Vă las să studiați şi să trageți singuri concluzia. E mult sau puțin, după aproape 11 ani de poliție?”, a scris Marian la descrierea pozei cu fluturașul său de salariu.

fluturașZoom
Fluturașul de salariu al polițistului Marian Godină
Foto: Facebook

 

”Ca să nu se interpreteze că vreau să induc în eroare, precizez că 229 de lei mi s-au oprit pentru plata telefonului personal. Deci fără telefon, la "total acordat pe card" ar fi fost 3045 lei. Da, ştiu, trebuie să îmi fac un abonament de telefonie mai convenabil. ”, a precizat polițistul.

loading...
Loading...