Marian Drăgulescu față în față cu Denise Rifai: „Este abuzul o practică în gimnastica românească"?

marian_dragulescu_la_40_de_intrebari_cu_denise_rifai_1.jpg

marian dragulescu
Marian Drăgulescu este următorul invitat al Denisei Rifai
Sursă foto: Kanal D

Marian Drăgulescu este următorul invitat al Denisei Rifai în platoul emisiunii pe care aceasta o moderează. Sportivul cu un palmares impresionant în gimnastică va vorbi atât despre sfera profesională, cât și despre viața personală din care nu au lipsit scandalurile și despărțirile zgomotoase.

De-a lungul impresionantei cariere sportive, multiplul campion la gimnastică Marian Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, este deținătorul unui palmares impresionant, fiind cel mai medaliat român din toate timpurile.

A obținut până în prezent nu mai puțin de 300 de medalii, 31 dintre ele fiind titluri obținute la marile competiții: 3 medalii la Olimpiade, 18 la  Europene și 109 medalii la Mondiale. De asemenea, de numele său se leagă  “săritura Drăgulescu”, valorosul sportiv este “inventatorul” acesteia, iar săritura sa e considerată cel mai dificil exercițiu în gimnastică. 

Marți, Marian Drăgulescu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai” pentru  a vorbi deschis despre cariera sportivă, viața personală, momente dificile întâmpinate de-a lungul anilor, dar și scandalurile în care a fost implicat și care au fost intens mediatizate.

“Este înălțimea cel mai mare complex al dvs.?”,  „V-a fost vreodată teamă că veți rămâne paralizat pe viață?”, „De ce ați bătut-o pe Larisa Drăgulescu?”, „V-ați bătut copiii?”, „V-ați lăsat mama să vă controleze căsnicia?”, „V-au adus scandalurile din viața personală popularitatea pe care v-o doreați?”, „Este abuzul o practică în gimnastica românească?”, „Vă sperie viitorul fără gimnastică?”, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marian Drăgulescu în ediția de marți.

 

Citește și: 

Fiica lui Marian Drăgulescu, patru operații ca să audă vocea mamei. Video și poze emoționante

Unic în România: Marian Drăgulescu și fiul său, Richard, rivali la Naționalele de gimnastică

Loading...
 
 

Citește și