Maria și Marcel Toader au divorțat! Solista le-a adus magistraților poze cu afaceristul în pielea goală

12-13-vedete-marcel-toader.jpg

Marcel Toader și Maria Constantin divorțează după doi ani de căsnicie
foto: arhiva Click!

S-a dat cocoș, dar nevasta l-a pus cu botul pe labe! După ce a acuzat-o de infidelitate și a făcut-o de râs pe la televizor, Marcel Toader și-a schimbat radical decizia de a divorța la tribunal. Click! a aflat că mariajul dintre cei doi s-ar fi încheiat în mare secret, în urmă cu două zile, la notar.

Poze cu Marcel Toader (55 de ani) gol- pușcă, conversații extrem de indecente și obscene pe care le trimitea altor femei- cam acestea sunt probele pe care Maria Constantin (31 de ani) le-ar fi depus, în noiembrie 2017, la dosar, la primul termen în procesul de divorț. Soțul ei le-a putut vedea la al doilea termen, adică în decembrie, și atunci și-a dat seama că nu are nicio șansă să câștige bătălia cu nevasta pe care a jignit-o și a acuzat-o de adulter, vrând să o scoată vinovată pentru destrămarea căsniciei.

Apropiații cuplului au povestit pentru Click! că au mai existat și alte motive care l-ar fi determinat pe Toader să-i ceară Mariei să divorțeze civilizat, la notar. ”Lui Marcel a început să-i piară elanul când a văzut că  soția lui le cerea magistraților de la Judecătoria Sectorului 5 să constate sumele încasate de Toader din aparițiile de la Antena 1 în care a fost ponegrită. În total, 65.000 de euro,  din care Maria Constantin cerea jumătate! Marcel Toader s-a făcut verde la față, iar în următoarea secundă avocat sa a sunat-o pe Maria și a rugat-o să divorțeze la notar”, ne-a dezvăluit o sursă bine informată.

Cântăreața ar fi acceptat, pentru că-și dorea să scape cât mai repede, și în acte, de Toader. ” Este adevărat. Marți, Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat la un notar de pe Calea Griviței, iar procesul de la Judecătoria Sectorului 5 s-a anulat. Maria a preferat să tacă și să facă! Ea fost  acuzată de lucruri mincinoase, că și-a înșelat soțul, însă ea a venit cu dovezi la dosar. Dovezi care l-au speriat pe Marcel Toader. Maria a renunțat și la partaj, pentru că a considerat că e mai importantă libertatea ei”, ne-au mai spus apropiații celor doi.

Cu toate acestea însă, cei doi se pare că se vor mai întâlni la tribunal și pe viitor. Cântăreața se gândește vrea să deschidă un proces de calomnie contra lui Marcel Toader și a posturilor tv la care afaceristul a defăimat-o. În plus, Maria nu poate uita că mama ei a ajuns la spital după ce Marcel a făcut scandal și i-a aruncat în curte câțiva saci cu hainele soției, invitând la acest circ poliția, dar și câțiva vecini. 

Loading...

Citește și

  • Surpriză! Marți, 19 decembrie, la Judecătoria sectorului 5 și-a făcut apariția Marcel Toader. Nimeni nu s-ar fi așteptat să-l vadă, având în vedere că nici la notariat și nici la primul termen în procesul de divorț bărbatul nu s-a prezentat. De data aceasta, afaceristul a anunțat că renunță la acuzațiile de adulter adresate Mariei Constantin.

  • În această dimineață a avut loc primul termen din procesul de divorț dintre Maria Constantin (31 de ani) și Marcel Toader (54 de ani). Au fost împreună patru ani, dintre care doi ani căsătoriţi, dar acum au decis să dea uitării toate momentele frumoase şi să mute scandalul despărțirii la tribunal.

  • Marcel Toader (54 de ani), aflat în divorţ de solista Maria Constantin (30 de ani), n-are noroc în dragoste şi pace! Mai nou, el dă vina şi pe energiile din apartamentul său, pe care ultimele două soţii l-au părăsit fără să se uite în urmă.

  • În urmă cu o săptămână, Click! vă prezenta imagini care dovedeau că solista Maria Constantin şi impresarul ei, Cosmin Man, au o relaţie mai mult decât specială. La câteva zile de la acele dezvăluiri, Marcel Toader, bărbatul cu care Maria se află în divorţ, rupe tăcerea şi vine cu completări.