Maria Dragomiroiu, o pensie infimă după o viaţă întreagă petrecută pe scenă

maria10-11-maria.jpg

Artista cântă pentru a-și rotunji veniturile

Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu (63 de ani) s-a pensionat acum o lună, însă banii primiți de la stat sunt mult sub așteptări.

Solista încasează lunar 1.200 de lei, cât e în prezent pensia medie în România, dar nu îi ajung banii. „Am avut concerte și e minunat, dar obositor. Am cântat trei zile și am răcit, acum stau acasă. Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă, am 1.200 de lei. Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor, cum aş putea să trăiesc cu banii aceștia?! Nu pot renunța la cântat, depind de el din punct de vedere financiar. Am nevoie să trăiesc, totul trece prin stomac. Nu suntem plătiți ca artiștii din afară și nu poți pune bani deoparte. Cei care sunt la alt nivel de popularitate își permit”, a spus Maria Dragomiroiu la Antena Stars. 

Loading...

Citește și

  • maria dragomiroiu

    Maria Dragomiroiu a fost recunoscută încă din tinerețe pentru frumsețea ei, dar și pentru podoaba ei capilară, care măsoară peste un metru lungime. Maria Dragomiroiu a spus pentru Click! cum își întreține părul: în fiecare an taie câte 20 cm. Pentru a-i fi mai comod, dar și pentru a-l proteja, interpreta de muzică populară poartă părul strâns.

  • Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii "Happy Hour", i-a făcut un cadou inedit cântăreţei de muzică populară Maria Dragomiroiu, cunoscută atât pentru muzica ei, cât mai ales pentru podoaba capilară de invidiat.