Maria Constantin se destăinuie: „Am ajuns în fața unui episod sublim al vieții”

28951736_1668318913214556_1659767326398371924_n.jpg

maria constantin
Maria Constantin a împlinit 31 de ani
Foto: Facebook

Maria Constantin a început un nou capitol în viață, după cum mărturisește chiar ea, iar pasul hotărâtor îi umple sufletul de fericire. După despărțirea de Marcel Toader, care a încercat să-și pună și o amprentă negativă asupra imaginii ei publice, nu doar una benefică, solista a fost nevoită să se concentrezse pe viața profesională.

Pe 12 martie, Maria Constantin a împlinit 31 de ani, iar odată cu trecerea încă unui an din viața ei, cântăreața a făcut un scurt bilanț al realizărilor sale de până acum și al lucrurilor pe care le-a învățat și ce urmează să facă de acum încolo.

“Azi, la 31 de primăveri… Deschid cartea vieții și observ că fiecare poveste se încheie cu o așteptare… o așteptare de mai bine, de mai frumos, de mai mult. Și o nouă poveste începe cu fiecare așteptare a noastră. Vibrația speranței atrage de la sine miracole și am ajuns în fața unui episod sublim al vieții, al carierei mele. Scriu acum un capitol al dialogului dintre șansă și speranță, am reușit să le împrietenesc, am reușit să le câștig încrederea și m-au ajutat să-mi îndeplinesc un ideal de suflet", scrie MAria Constantin într-un mesaj transmis pe o rețea de socializare.

maria-constantin.jpg

maria constantin
Fosta cumnată a Mariei Constantin a făcut-o de râs pe artistă
Foto: arhivă personală

Cântăreața mărturisește că nu i-a fost deloc ușor să urce în carieră, iar totul s-a datorat lipsei oamenilor speciali, care să-i ofere o direcție de urmat: "A vibrat mereu în sufletul meu dorința de a transmite prin cântec bucuria în viețile și în inimile celor care mă ascultă, să mă fac apreciată și să fiu îndrăgită pentru ceea ce fac, pentru ceea ce sunt. Destinul mi-a zâmbit blând și m-a dus la brațul unor oameni minunați cu o orchestră magnifică… Până acum povestea mea era cumva incompletă. Și asta pentru că ei lipseau!"

"A lipsit din viața mea profesională prezența unor adevărați profesioniști fără de care povestea unui album care să transmiă bucuria, dar și amarul, care să facă iubirea să vibreze, care să aline dorul și care să ne învețe să iubim viața, să prețuim sufletul, nu ar fi existat… Și…. «Viața mea e o poveste» … iar orice poveste merită ascultată pentru că ne umple sufletele. Așa se încheie un nou capitol al vieții mele, capitol pe care îl semnez cu sufletul inundat de fericire”, a mai spus n încheiere cântăreața.

Loading...

Citește și