Maria Constantin pozează sexy în costum de baie. Marcel Toader: „Nu mă mai întorc în veci la ea!”

Citeste tot despre: 

A mai rămas puțin până pe 23 ianuarie, până la următorul termen al divorțului dintre Maria Constantin (31 de ani) și Marcel Toader (55 de ani). Așa că până Ca să uite de problemele personale, Maria preferă să își petreacă timpul liber în locuri care o ajută să se deconecteze și să uite de aglomerația cotidiană.

Zilele trecute, vedeta a petrecut ceva vreme la Therme, pentru a se relaxa. Maria s-a pozat sexy, în costum de baie și a urcat imaginile pe contul ei de socializare, primind numeroase aprecieri de la fani. Mai are un pas până să devină o femeie liberă, așa că artista vrea să arate că este gata să înceapă o nouă viață. Contactat de Click! și întrebat despre poza în care Maria Constantin le-a arătat tuturor ce corp de zeiță are pe pagina sa de Instagram, Marcel Toader nu a fost sensibilizat deloc. “Este o femeie singură, ea mă cunoaște că atunci când iau decizii așa rămâne. Nu mă mai întorc în veci la ea. Ea face ce vrea și ce este bine pentru ea”, a declarat Marcel Toader pentru Click!

La finalul lunii august 2017, Maria Constantin și Marcel Toader şi-au spus adio, după doi ani de cununie şi patru ani de relaţie. Afaceristul ne-a spus că îl interesează să-şi apere onoarea. Totuşi, din scandalul cu Maria, expus la televizor, fostul rugbist a strâns o mică avere: în jur de 50.000 de euro.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Zi importantă pentru Marcel Toader şi Maria Constantin, care azi au primul termen în procesul de divorţ, mutat în septembrie de la notar la judecătorie. Cei doi nu au nimic de disputat, nici avere, nici copii, însă afaceristul ne-a spus că îl interesează să-şi apere onoarea. Totuşi, din scandalul cu Maria, expus la televizor, fostul rugbist a strâns o mică avere: în jur de 50.000 de euro.

  • În urmă cu o săptămână, Click! vă prezenta imagini care dovedeau că solista Maria Constantin şi impresarul ei, Cosmin Man, au o relaţie mai mult decât specială. La câteva zile de la acele dezvăluiri, Marcel Toader, bărbatul cu care Maria se află în divorţ, rupe tăcerea şi vine cu completări.