Maria Constantin a băgat cererea la judecătorie. Vrea să scape cât mai repede de Marcel Toader

maria_constantin.jpg

Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal
Divorțul dintre Maria Constantin și Marcel Toader se va tranșa la tribunal
foto: arhivă personală

A anunțat cu surle și trâmbițe că vrea să scape de soția infidelă, dar iată că Maria Constantin este cea care a făcut primul pas important în războiul conjugal cu Marcel Toader. Cântăreața s-a consultat cu avocatul ei, au înaintat cerea la Judecătorie și-și dorește ca procesul să se termine de la prima înfățișare.

Săptămâna trecută, pe 13 septembrie, Marcel Toader (54 de ani) și Maria Constantin (30 de ani) trebuia să se prezinte la un cabinet notarial din zona Piața Romană pentru a divorța. S-a prezentat în fața notarului doar blondina, așa că divorțul a bătut pasul pe loc, iar aceasta a ieșit pe ușă cu certificatul de căsătorie în mână, nu cu cel de divorț. Însă frumoasa cântăreață nu a stat prea mult pe gânduri și a apelat imediat la avocatul său pentru a intenta divorțul. Din păcate pentru ea, totul se va desfășura la Judecătorie, chiar dacă nu au nimic de împărțit, nici vreun copil, nici averi. Marcel deține un apartament cu două camere și o mașină de lux dobândite dinaintea căsătoriei, așa că Maria va avea de recuperat de la el doar hainele și parfumurile. Astfel, solicitarea desfacerii căsătoriei a fost deja trimisă către magistrați, iar Maria și Marcel urmează să se întâlnească pe holurile tribunalului.

img_1880_preview.jpg

Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal
Pe 13 septembrie, Maria Constantin a plecat supărată de la notar
foto: Mihai Ionescu

Frumoasa artistă speră să scape de soț la prima înfățișare, însă după cum se știe afaceristul vrea să o scoată vinovată și o acuză de infidelitate, cu probe și martori, așa că nu vor deveni liberi prea curând. ”Maria este ocupată cu cântări și cu spectacole, așa că a lăsat totul în mâinile avocatului său, care se va ocupa de proces. Au fost făcuți deja primii pași în ceea ce privește procesul”, ne-au spus surse din preajma Mariei. Afaceristul, care ar fi cerut  20.000 de euro  de la Antena 1 pentru a continua scandalul divorțului, s-a resemnat cu faptul că o să divorțeze și de a șasea nevastă. “Nu comentez decizia Mariei. Este liberă să facă ce vrea. Nu am mai vorbit deloc cu ea. Maria nu mai există pentru mine, nici nu îi mai simt mirosul de parfum în casă”, a declarat azi (19 septembrie) Marcel Toader pentru Click!

S-au căsătorit în 2015

Marcel Toader și Maria Constantin și-au început povestea de dragoste în urmă cu patru ani, când afaceristul abia divorțase de Gabriela Cristea.  Se pare că pe cei doi i-a unit suferința, deoarece și cântăreața din Târgu Jiu abia se separase de Ciprian Tapotă Lătărețu, cu care are un băiețel.

nunta_maria_constantin_3.jpg

nunta maria constantin marcel toader
Nașii cuplului au fost Mihaela și Silviu Prigoană
Foto: Arhiva personală

S-au mutat împreună, iar în septembrie 2015 s-au căsătorit, nași fiindu-le Silviu Prigoană și logodnica acestuia. Primele semne că ceva scârțâie în relație au fost după ce s-au întors din ”Ferma Vedetelor”, de la PRO TV, unde Marcel a simțit că blondina s-a apropiat de Augustin Viziru. Marcel are un băiat major, se află la al șaselea divorţ, el mai fiind însurat și cu Gabriela Cristea, și cu Anamaria Ferentz.   

Loading...

Citește și

  • Vrea să-şi facă nevasta să joace după cum îi cântă el! Acesta pare să fie planul lui Marcel Toader. El a lăsat-o pe Maria Constantin să-l aştepte preţ de o oră la notar. Toader a anunţat că va veni, dar s-a răzgândit şi a fost de negăsit.

  • Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal

    L-a așteptat degeaba pe Marcel Toader în cabinetul notarului. Afaceristul nu a venit să semneze certificatul de divorț. Miercuri, 13 septembrie, după 30 de minute de așteptare, Maria Constantin a plecat val vârtej din zona Piața Romană. Blondina era grăbită pentru că avea două lucruri importante de rezolvat.