Margherita freacă maşina de 45.000 € în pijamale! FOTO EXCLUSIV

14-vedete-1-margheritapijamacxzcvzxc.jpg

margherita-de-la-clejani
A ieșit în stradă într-o pijama cu fluturași și înarmată cu o perie

Margherita de la Clejani (23 de ani) a oferit un show zilele trecute. Deşi în casă nu mişcă un deget, bruneta a ieşit ziua în amiaza mare în faţa porţii ca să-şi spele bolidul de fiţe, primit în dar de ziua ei, echipată doar în pijamale!

Margherita face show în faţa vilei ei din Dristor, mai ceva ca pe scenă! “Odorul” Clejanilor  a primit cadou de la părinţii ei, luna trecută, când  a împlinit 23 de ani, un Range Rover roşu, o bijuterie pe patru roţi în valoare de aproximativ 45. 000 de euro. De atunci, Margherita cu greu se dezlipeşte  de bolidul ei de lux, pe care-l păzeşte ca pe ochii din cap şi de care are grijă personal.

Zilele trecute, tunata brunetă a oferit un spectacol de zile mari, ieşind să-şi cureţe singură maşina, echipată doar în pijamale. Deşi bolidul strălucea în bătaia soarelui şi nu avea decât urme fine de praf, Margherita, înarmată cu o perie, a început să-l bibilească pe toate feţele.

A şters capota, portierele şi tavanul, după care a scos covoraşele la scuturat. Marghi nici nu s-a sichisit că era “costumată” ca de dormitor, iar vecinii erau cu ochii cât cepele aţintiţi pe fundul brunetei.

14-vedete-2l-curatazxczxcx.jpg

margherita-de-la-clejani
A curățat de zor covorașul din cauciuc

14-vedete-3-fundczxczx.jpg

margherita-de-la-clejani
Bruneta se chinuie să slăbească, dar posteriorul tot nu i-a intrat la apă

A ajuns la spital, pe perfuzii

Munca depusă la curăţarea bolidului se pare că epuizat-o pe fiica Clejanilor, ajungând duminică seara pe patul de spital. Margherita, care a slăbit mult în ultima vreme, s-a simţit foarte rău, aşa că medicii de la Spitalul Universitar au pus-o imediat pe perfuzii.

Solista a avut dintotdeauna probleme cu greutatea şi a ţinut în ultima vreme mai multe diete, printre care şi celebra Dukan, pentru a ajunge la silueta mult dorită.

14-vedete-4-perfuzienvbn-bv.jpg

margherita-de-la-clejani
Margherita a exagerat cu dietele de slăbit
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1