Marcel Toader scoate azi as-ul din mânecă, la divorţ. Ce surpriză i-a pregătit Mariei

12_7-col-maria-marcel-zoom-mult-si-ruptura-intre-ei.jpg

Maria Constantin şi Marcel Toader, pe vremea când locuiau împreună şi formau o familie fericită
Foto: Dorin Constanda

Marți, 19 decembrie, e programat cel de-al doilea termen în procesul de divorţ dintre Maria Constantin şi Marcel Toader. Abia anul viitor cei doi vor fi liberi de contract, însă până atunci afaceristul vrea să o scoată vinovată pe frumoasa solistă şi şi-a pregătit artileria. Cântăreaţa nu se teme, din contră, după această înfăţişare ea merge să cânte la Mioveni.

Un divorţ cu cântec! Cam aşa este despărţirea oficială dintre Marcel Toader (54 de ani) şi cunoscuta interpretă de muzică populară Maria Constantin (31 de ani). Încă din luna septembrie, afaceristul şi artista, acuzată de infidelitate, au luat drumurile tribunalului pentru a divorţa, iar astăzi este programat al doilea termen din proces. Toader nu-i cere nevestei sale să renunţe doar la nume, dar vrea să o scoată şi vinovată pentru destrămarea căsniciei, aşa că va trebui să aducă magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 5 probe importante.

”Cunoştinţele ei sunt martorii mei. Abia aştept să se termine acest proces. Sincer, nu ştiu dacă voi merge la tribunal, o să mă sfătuiesc cu avocatul şi voi vedea ce fac mâine (n.r. marți, 19 decembrie)”, ne-a spus, afaceristul Marcel Toader. 

Toader: «Cunoştinţele ei sunt martorii mei»

După cum se ştie, el nu s-a prezentat nici la notariat, pe 13 septembrie, dar nici la primul termen de la Judecătorie, din 21 noiembrie, spre deosebire de Maria Constantin, care a semnat condica de fiecare dată, arătând că-şi doreşte să scape rapid de scandal şi de trecut. Solista de muzică populară va veni la Judecătorie şi de data aceasta, iar apoi se va îndrepta spre autostrada Bucureşti - Piteşti, căci spre seară urmează să cânte în Mioveni, cu ocazia Târgului de Crăciun.

”Maria se concentrează pe activitatea ei. Va cânta la Mioveni, însă va merge şi la judecătorie, pentru că aşa a procedat şi data trecută. De  Revelion va cânta la Roma”, ne-au spus surse din anturajul acesteia. 

După experienţa de la primul termen, din 21 noiembrie, Maria ar putea să vină astăzi singură, fără mama ei. Atunci, Marcel Toader a profitat de lipsa soacrei şi a făcut tărăboi la Târgu Jiu, unde locuieşte femeia. Încărcat cu şase saci plini cu hainele Mariei, Toader i-a aruncat peste gard şi a chemat şi vecinii să-i admire circul.  

S-au căsătorit în septembrie 2015

12_foto-2-2-col.jpg

Cei doi au fost năşiţi de Silviu Prigoană

 

Deși bărbatul avea cinci divorțuri la activ, Mariei Constantin nu i-a fost teamă să-l ia de soț pe Marcel Toader, în ciuda acestui “palmares”. În plus, nici poveștile fostelor neveste, Anamaria Ferentz sau Gabriela Cristea, nu au speriat-o, așa că la finalul anului 2013 solista și afaceristul s-au cuplat, după ce s-au văzut prima dată la un eveniment la care blondina cânta. Doi ani mai târziu, mai precis în septembrie 2015, cei doi s-au cununat religios, în straie populare, iar Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, le-au fost nași. Petrecerea a avut loc la Clubul Diplomatic. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Marcel Toader (54 de ani), aflat în divorţ de solista Maria Constantin (30 de ani), n-are noroc în dragoste şi pace! Mai nou, el dă vina şi pe energiile din apartamentul său, pe care ultimele două soţii l-au părăsit fără să se uite în urmă.

  • În loc să taie porcul sau să caute cadouri, vedetele autohtone fac drumuri la tribunal chiar şi în preajma Sărbătorilor. Marcel Toader şi Maria Constantin îşi tranşează divorţul în apropiere de Crăciun, Monica Davidescu are încă bătaie de cap în procesul cu MediaPro, Laura Lavric se războieşte cu sora, iar băieţii Ilenei Ciuculete, Mugurel şi Cristian, se bat cu soţul artistei pe averea mamei.

  • maria constantin

    La doar 30 de ani, Maria Constantin a avut deja doi soți și se mândrește cu o carieră de succes în domeniul muzicii, dar nu spune că nu se simte descurajată de cele două despărțiri, pentru că din ambele a avut ceva de învățat.

  • Maria Constantin, lenjerie intima, rochii fara chiloti, tinute sexy, Marcel Toader, Maria Constantin nu poarta lenjerie intima,divort

    Frumoasă, talentată și fără inhibiții! Asta este Maria Constantin (30 de ani), până la pronunțarea divorțului încă soția lui Marcel Toader (54 de ani). În ultimele sale apariții, artista de muzică populară a ales să poarte ținute din ce în ce mai sexy, care îi pun în evidență formele.