Marcel Toader își bagă unghia-n gât! Maria Constantin câștigă și acum bani de pe urma lui

maria_la_nunti.jpg

Maria Constantin divort, Marcel Toader, impresar, contracte, Florin Burescu, concerte
Maria Constantin este foarte solicitată la nunţi

Blondina, care e în divorţ cu afaceristul, primește la o nuntă în jur de 1.000 de euro. În agendă are încă o grămadă de contracte, antamate din perioada în care soţul îi era şi impresar.

Povestea de dragoste dintre Marcel Toader (54 de ani) și Maria Constantin (30 de ani) este deja istorie! Senzuala blondină se străduiește zilele acestea să urgenteze procesul de divorț, pentru a redeveni cât mai curând o femeie liberă. Scandalul dintre cei doi soți avea însă să îi sporească Mariei popularitatea, astfel că, în ultimele două luni, ea a devenit curtată de casele de modă și de firmele de cosmetice, pentru a le promova produsele.

marcel_si_sotie.jpg

Maria Constantin divort, Marcel Toader, impresar, contracte, Florin Burescu, concerte
Maria şi Marcel vor divorţa la tribunal

În plus, solista are și foarte multe concerte. Reporterii Click! au aflat însă că multe dintre spectacolele ei din agendă au fost de fapt ”antamate” de Marcel Toader care, pe perioada mariajului, i-a fost impresar: ”Maria are foarte multe evenimente, nu mai vrea să mai facă vâlvă în jurul divorțului ei. Sunt zile când are și câte două spectacole. În momentul de față ea mai are și contracte obținute cu ajutorul lui Marcel, de pe vremea când erau împreună. Maria îi este totuși recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru ea, pe plan profesional”, ne-a spus Florin Burescu, designerul care se ocupă de imaginea Mariei.

Contactat de reporterii Click!, Marcel Toader ne-a spus, cu tristețe în glas: ”Da, am iubit-o foarte mult, am ajutat-o cu contracte, dar m-a dezamăgit foarte mult. Nu vreau să mai aud de ea, nu vreau să-mi mai treacă vreodată prin față”. Deși Marcel i-a fost Mariei impresar, el a menționat, într-un interviu televizat, că nu ar fi primit niciodată bani de la soția lui, în urma colaborării: ”Toate contractele se făceau pe firma ei, eu o ajutam cu actele, dar banii erau doar ai ei. Într-o zi nu am avut nici bani de benzină și am plecat cu tramvaiul la firmă”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1