Marcel Toader a făcut Crăciunul cu mămica!

mamica12_marcel-si-mama.jpg

Marcel a fost mereu susținut de mama lui

După șase mariaje eșuate, afaceristul Marcel Toader (55 de ani) a decis că cel mai bine este să mai uite de femeile care au susținut că i-au tocat banii, astfel că a găsit o sursă de venit.

“Am deschis recent o afacere și simt că o să îmi meargă destul de bine. În momentul de față nu există nimeni în viața mea, deocamdată nu am timp”, ne-a spus el.  Acesta a petrecut Crăciunul la Constanța, orașul natal:  ”Am fost la mama, eu nu am gătit nimic pentru că ea a făcut de toate, nu mi-a lipsit nimic”. El ne-a vorbit și despre actuala relație amoroasă a Mariei Constantin (31 de ani), ultima lui parteneră de viață, de care a divorțat la începutul anului, cu Dacian Varga, fost fotbalist: “Ce pot să vă zic? Mă bucur pentru ea, îi doresc multă fericire. Probabil au aceeași gândire, principii și așa merge relația în continuare”, a spus el, cu oarecare nostalgie față de femeia pe care a iubit-o enorm.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea mantea baietel

    Sărbătorile înseamnă liniște, pace și reîntâlnirea cu cei dragi la aceeași masă. Însă pentru Marcel Toader (55 de ani), Victor Slav (38 de ani), Bianca Rus (31 de ani) și Andreea Mantea (32 de ani) finalul de an va fi puțin mai dificil, din cauza eșecurilor emoționale peste care au trecut în ultima perioadă.

  • Vremurile în care se lăfăia în lux ca un prinţ sunt de domeniul trecutului, pentru omul de afaceri Marcel Toader (55 de ani), devenit celebru datorită relaţiilor amoroase cu femei superbe din show-biz. Rămas singur, după divorţul de solista Maria Constantin, acesta a pierdut, în instanţă, şi apartamentul de lux din strada Brezoianu. El refuzase să plătească res­tanţele şi penalizările la întreţinere, în valoare de aproape 40.000 de lei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1