Marcel Toader era să moară în 2012, când era soțul Gabrielei Cristea: „Am făcut infarct, mi s-a pus un stent!”

marcel-toader-gabriela-cristea.jpg

Marcel Toader și Gabriela Cristea
Marcel Toader avea de ani buni probleme cu inima
Foto: Arhiva Click!

Marcel Toader s-a stins din viață la doar 56 de ani, sâmbătă (3 august), în urma unui infarct. A murit la Periș, în județul Ilfov, la casa unor prieteni unde se afla în vizită. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic penru el. Decesul lui Marcel Toader a fost pronunțat la ora 17:05.

Se pare că fostul mare rugbist avea de mai mult timp probleme cu inima, chiar dacă făcea sport și mânca sănătos. În urmă cu un an, el a suferit o intervenție chirurgicală, din cauză că medicii îi descoperiseră că inima îi bătea aritmic. Deși medicii i-au recomandat un regim medicamentos, acesta nu i-a ascultat, pe motiv că „multă medicamentație nu e bună”.

„În ultimii doi ani mi-am întrerupt medicamentația, pentru că eu consider că prea multă medicamentație nu e bună și… Din acest punct de vedere nu am făcut bine. Am zis acum o lună și ceva de zile să fac un set de analize generale. Am fost la Constanța, acum am venit la București, la o clinică specializată în probleme de inimă”, a declarat Marcel Toader la Antena 1, în urmă cu un an. 

Marcel Toader: „Inima mea e puternică încă!”

Din păcate, problemele nu erau noi pentru Marcel Toader. În 2012, pe vremea când era cu Gabriela Cristea, fostul rugbist a scăpat ca prin urechile acului, după ce a suferit un infarct. El se afla la un târg de nunți, acolo unde fosta lui soție avea un stand. După ce i s-a făcut rău, apropiații au chemat imediat salvarea, iar medicii de la Spitalul Militar l-au băgat de urgență în sala de operații. Doctorii i-au montat un stent, iar intervenția a fost una care i-a salvat viața. La acea vreme, Marcel Toader nu a dorit să dezvăluie că a avut probleme grave de sănătate, iar soția lui de atunci, Gabriela Cristea, a negat informația. În 2018 însă, fostul sportiv a recunoscut cele întâmplate. 

„Am avut un infarct, am fost internat, mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile. Inima mea e puternică încă”, a declarat Marcel Toader, anul trecut. 

Marcel Toader a avut cinci soții și un copil

Marcel Toader nu a avut noroc în dragoste. Fostul rugbist a avut un istoric sentimental extrem de controversat. A fost căsătorit de cinci ori, dar nici una dintre ele nu a fost aleasa.  Prima lui nevastă a fost Raluca, cea care l-a și inițiat în afaceri și care i-a dăruit un copil, pe Maximilian. Ea l-ar fi ajutat Marcel Toader cu o sumă importantă de bani, pentru a începe primul lui business.

A urmat tenismena Cătălina Cristea, alături de care a trăit o poveste de dragoste ce s-a sfârșit rapid. Deși s-a scris că au fost căsătoriți doar un an și patru luni, ea a negat mariajul. 

„Am văzut că s-a scris că noi doi am fi fost căsătoriţi. Nu este adevărat. A existat doar o relaţie de un an şi jumătate. Încă mai jucam, iar rezultatele din acea perioada nu erau tocmai cele mai bune (n.r. s-a retras din tenis în 2001, apoi defintiv, în 2005). El mi-a sugerat să renunţ la cariera de jucătoare de tenis. Am rămas surprinsă, deoarece nici nu mă gândeam atunci să fac acest pas. Avea încă de pe atunci afacerea cu piscinele. Mi-a propus să intru şi eu cu o sumă de bani, nu foarte mare, dar am refuzat”, a declarat în trecut Cătălina Cristea.

marcel_toader_anamaria_ferentz.jpg

Marcel Toader și Anamaria Ferentz
Marcel Toader și Anamaria Ferentz
Foto: Arhiva personală

 

Asta nu l-a oprit pe omul de afaceri să se îndrăgostească din nou! În 2005, Marcel Toader s-a căsătorit cu Anamaria Ferentz, după doar câteva luni de relație. Au fost căsătoriți doar trei luni, iar ea l-a acuzat pe fostul ei soț că a făcut a fost violent, că a făcut declarații mincinoase și că i-a insultat familia. În 2014, ea a anunțat că l-a dat în judecată pe Marcel Toader, proces pe care l-a și câștigat. Omul de afaceri i-a plătit fostei lui soții suma de 5.000 de lei, cu titlu de daune morale, dar și 2.100 lei, chletuielile de judecată. Cu toate acestea, Anamaria Ferentz i-a cerut fostului ei soț despăgubiri morale de 10.000 de euro. În urmă cu doi ani, Marcel Toader a vorbit despre motivul despărțirii de Ferentz. Ea ar fi rămas însărcinată, iar afaceristul i-ar fi cerut să facă un test de paternitate, motiv pentru care fosta lui soție s-a decis să facă avort.

„A rămas însărcinată şi m-am bucurat. Am fost la Paris să facem cumpărăturile pentru nuntă. Programasem nunta în seara de Revelion. Rezervasem trei hoteluri, plătisem peste două miliarde avans. Comandasem capre negre şi fazani la meniu. Când ne aflam la Paris un articol dintr-un ziar mi-a dat de gândit şi i-am spus că voi face un test de paternitate. Atunci mi-a spus că nu vrea să ne mai căsătorim. Din acel moment am ignorat-o complet. M-a sunat un cântăreţ de muzică populară pe care îl cunoşteam şi mi-a spus că nu mai merge la înregistrări pentru că urmează să facă avort. De atunci sunt nouă ani şi în tot timpul ăsta a vorbit despre mine în toată emisiunile”, a declarat regretatul afacerist în urmă cu doi ani, la Kanal D.

Marcel Toader s-a recăsătorit la scurt timp de despărțirea de Anamaria Ferentz. Diana Ghenu, fiica primarului din Berceni la acea vreme, i-a spus „DA” la altar. Între ei a fost o diferență de 23 de ani, iar relația nu a durat foarte mult. În 2008, omul de afaceri s-a însurat cu Gabriela Cristea. Cu prezentatoarea TV a avut un mariaj mai lung, care a durat aproximativ cinci ani. Cei doi au divorțat în 2013, iar Marcel Toader a declarat la acea vreme că motivul despărțirii este faptul că Gabi Cristea își dorea să rămână însărcinată prin fertilizare inv itro. După divorț, cei doi s-au certat constant, subiectul fiind intens mediatizat de toate televiziunile din România. Gabriela Cristea i-a intentat și un proces afaceristului, pentru recuperarea unei sume importante de bani. Prezentatoarea TV a câștigat procesul în care a solicitat ca instanța să repună pe rol dosarul în care le imputa lui Toader și firmei acestuia 400.000 de euro. 

marcel-toader-maria-constantin.jpg

Marcel Toader și Maria Constantin
Marcel Toader a fost căsătorit cu Maria Constantin
Foto: Arhiva personală

 

În 2015, Marcel Toader s-a însurat pentru a șasea oară. Soție i-a fost cântăreața de muzică populară Maria Constantin. Mariajul dintre cei doi a durat doar doi ani, iar motivul despărțirii nu a fost niciodată confirmat oficial. Gurile rele spun că artista de muzică populară l-ar fi înșelat pe fostul rugbist, dar alții cred că el ar fi fost agresiv și gelos.

marcel-toader-maximilian.jpg

Marcel Toader și Maximilian
Marcel Toader, alături de fiul său, Maximilian
Foto: Arhiva personală

 

Marcel Toader a avut un singur fiu, dintr-o relație anterioară. Maximilian are 23 de ani și seamănă foarte bine cu tatăl său. Cei doi au apărut împreună frecvent la emisiuni tv, iar fostul rugbist se lăuda cu relația specială pe care o are cu fiul său.

„Eu vin dintr-o familie tradiționalistă. Max a fost spectatorul a tot ceea ce mi s-a întâmplat mie, el a învățat lucrurile la justa lor valoare. Chiar zilele trecute eram la mare și a scris pe pagina de socializare că nu știe sigur dacă sunt tatăl lui sau fratele mai mare. Visul meu a fost să am cinci copii. Eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela”, declara Marcel Toader în urmă cu ceva timp. 

 

Citește și

Reacția Gabrielei Cristea după moartea lui Marcel Toader: «Nu o să merg la înmormântare»

Ultimele poze cu Marcel Toader! Era la vin cu prietenii și nimic nu trăda că ar fi bolnav

 

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1