Marcel Toader, depus la cimitirul Bellu. Unicul fiu este un munte de durere

marcel-toader-bellu.jpg

Marcel Toader inmormantare, Cimitirul Bellu, sicriul insotit de familie
Sicriul lui Marcel Toader a fost depus la Cimitirul Bellu în prezența familiei
Foto: Gheorghe Sever

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader a fost depus în urmă cu 10 minute la Capela Cimitirului Bellu din Capitală. Fost rugbist și om de afaceri, Marcel Toader s-a stins din viață la 56 de ani sâmbătă, 3 august 2019, în urma unui infarct. Unicul fiu al lui Marcel Toader, Maximilian (20 de ani), s-a mobilizat cu greu, din cauza suferinței, pentru a se ocupa de înmormântare.

Marcel Toader, care avea doar 56 de ani, a fost depus astăzi la Capela Cimitirului Bellu din București, unde zeci de persoane au venit să-și ia rămas bun de la el. Printre cei care au venit să-și ia adio de la Marcel Toader, să-i aprindă o lumânare și să îi aducă flori se numără membri ai familiei, prieteni și mai mulți cunoscuți. Marcel Toader suferea de inimă, avea montat un stent în urma unui alt infarct suferit acum șapte ani, iar în momentul infarctului fatal se afla la masă cu prietenul lui, Johnny Săndulescu, la Periș.

maximilian-toader-fiu-marcel-toader.jpg

Maximilian Toader, unicul fiu al lui Marcel Toader, la Cimitirul Bellu, la înmormântarea tatălui
Maximilian, unicul fiu al lui Marcel Toader, are 20 de ani și se ocupă de funeraliile tatălui său
Foto: Gheorghe Sever

Marcel Toader nu a mai putut fi resuscitat de medicii de la ambulanță

Marcel Toader s-a stins din viață sâmbătă în localitatea Periș de lângă București, în locuința artistului Johnny Săndulescu. De altfel, Johnny Săndulescu a fost cel care a chemat salvarea, însă medicii nu au mai putut să-l resusciteze. Marcel Toader a făcut infarct în timp ce se afla la masă. „A căzut pur și simplu, dintr-o dată, cu capul pe masă”, au povestit prietenii săi. Rădița, mama lui Marcel Toader, a aflat de la televizor despre moartea fiului ei.

 • marcel-toader
  Marcel Toader, înmormântat în cimitirul de la Cumpăna, Constanța
  foto: Sever Gheorghe
 • marcel toader
  foto: Sever Gheorghe
 • marcel toader bellu
  Maximilian Toader (stânga)
  foto: Sever Gheorghe
 • marcel toader bellu
  Marcel Toader va fi înmormântat miercuri, la Cumpăna, lângă Constanța
  foto: Sever Gheorghe
 • marcel toader capela
  Maximilian Toader este răvășit de durere
  foto: Sever Gheorghe
 • marcel toader capela
  Apropiații au venit cu flori și cu coroane
  foto: Sever Gheorghe
 • Maximize

1/6

Marcel Toader va fi înmormântat miercuri, în Cumpăna, jud. Constanța

Fiul fostului rugbist, Maximilian Toader, a mulțumit pentru toate mesajele de susținere pe care le-a primit de când a murit tatăl lui. Maximilian este singurul fiul al omului de afaceri Marcel Toader, rodul iubirii dintre el și o fostă iubită, pe nume Raluca. „Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormânta unul dintre părinți! Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine (astăzi, 5 august 2019 – n.r.) după orele 13:00-14:00 la Capela Cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el! Încă o dată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rău, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevăratul Marcel Toader. Felicitări, tată, m-ai făcut mândru până la capăt! Înmormântarea va avea loc miercuri în satul Cumpăna (județul Constanța)!”, a scris pe conturile sociale Maximilian, fiul lui Marcel Toader.

Citește și:

Marcel Toader era să moară în 2012, când era soțul Gabrielei Cristea: „Am făcut infarct, mi s-a pus un stent!”

Exclusiv! Aici a murit Marcel Toader. Și-a dat ultima suflare în vila unor prieteni

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1