Marcel Pavel a cântat pentru toate nevestele lui Cristi Borcea

2-3-bd-1.jpg

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, alături de artistul lor de suflet, Marcel Pavel

Marcel Pavel este cântăreţul de suflet al lui Cristi Borcea. Interpretul i-a cântat lui Borcea şi la nunta cu Alina Vidican din 2011, nu doar la cea cu Valentina Pelinel de la Budapesta. În plus, a fost nelipsit de la evenimentele pe care fostul dinamovist le organiza cu prima soţie, Mihaela.

Marcel Pavel (58 ani) a cântat pentru toate cele trei soţii ale lui Cristi Borcea. Interpretul, recunoscut pentru piesa ”Frumoasa mea”, cu care face furori din anul 2000, dar şi pentru melodiile clasice pe care le cântă în spectacole şi la evenimente, a fost solicitat foarte des de Cristi Borcea (48 ani), care l-a antamat să susţină programe artistice la cele mai importante evenimente din familia sa. Marcel Pavel a fost prezent la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel (39 ani), care a avut loc la Budapesta, la restaurantul Gundel, unde au avut nunta şi naşii mirilor, Irina Nicolae (40 ani), ex-solista trupei ASIA şi Marius Vizer (59 ani) , preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo. Aici, Marcel Pavel a deschis petrecerea de nuntă de la Budapesta cu celebra melodie a lui Frank Sinatra, ”My way” (Drumul meu), care a fost pe post de vals al mirilor. „Ieri, am participat (în calitate de artist şi prieten), la nunta mirilor, Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, naşi de cununie fiind Irina şi Marius Vizer! O nuntă plină de fast şi eleganţă! Casă de piatră” , a scris artistul, pe Facebook. ”Totul a fost foarte frumos, fin şi de un bun simţ”, ne-a spus Marcel. Tot el i-a cântat lui Cristi Borcea şi la nunta din 2011 cu Alina Vidican. Mai mult, atunci mirii Alina şi Cristi au inaugurat ringul de dans pe melodia ”Frumoasa mea” a lui Marcel Pavel. Fostul acţionar de la Dinamo i-a mai dedicat miresei sale de atunci, Alina Vidican, ”Eşti mireasa vieţii mele” prin vocea bunului său prieten, Marcel Pavel. Marcel Pavel a susţinut câte două programe artistice la nunţile lui Cristi Borcea. În plus, pare incredibil, dar Marcel Pavel i-a mai cântat şi Valentinei Pelinel, la prima nuntă, cea cu fostul politician Cristian Boureanu, din anul 2008, fiind preferatul celor doi. 

2-3-bd-2.jpg

Cristi Borcea, pe vremea când era soțul Mihaelei

De asemenea, Marcel Pavel a fost invitat de nenumărate ori să cânte la diverse evenimente, dar mai ales la nunţile la care Cristi Borcea era naş alături de prima sa soţie, Mihaela, de care a divorţat în 2011, cu puţin înainte de nunta cu Alina Vidican, dar au rămas în relaţii amiabile. Şi saxofonistul Flavius Teodosiu a mai cântat pentru Borcea şi în alte ocazii, nu doar la nunta acestuia cu Valentina. La nunta de la Budapesta, atât mirii, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, cât şi naşii lor de cununie, au fost extrem de atenţi cu artiştii şi au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. ”Pe dl Vizer nu-l ştiam, l-am cunoscut acum la nuntă. A venit la final să ne salute şi să ne felicite”, ne-a spus Flavius. Marcel Pavel şi Flavius Teodosiu cu trupa şi fiica sa, Linda, au avut la dispoziţie un separeu, apoi o altă sală a fost pregătită pentru celebra trupă italiană Ricchi e Poveri, iar cea de a treia încăpere a fost pentru un grup de lăutari unguri. Artiştii, ca şi mirii, de altfel, au mai rămas la Budapesta pentru încă două zile, pentru a se relaxa. 

2-3-bd-3.jpg

În 2011, Borcea a dus-o la altar pe Alina Vidican

 

Becali: »Aş fi trădător faţă de cealaltă fină!»

Marele absent de la nunta din Ungaria a fost Gigi Becali, naşul de la cununia lui Borcea cu Alina Vidican. Gigi susţine că i-a urat finului “Petrecere frumoasă”. “Eu am fost naş la o nuntă, cum să mă duc la o altă nuntă? Păi ce, sunt nebun? Din moment ce eu te cunun pe tine cu una, cum să mai merg la altă nuntă, păi ce, am înnebunit? A făcut o nuntă şi gata. Eu l-am cununat, sfânta taină a cununiei în biserică. Cum să mă duc... nu aş fi trădător faţă de cealaltă fină? Cum adică mă duc la altă nuntă? Eu îl iubesc pe el. I-am urat, când am vorbit cu el, «să ai petrecere frumoasă!»”, a declarat Gigi Becali, pentru Prima TV, după nunta lui Borcea cu Valentina Pelinel.

 

Mihaela Borcea, în vacanţă cu iubitul

2-3-bd-4.jpg

Fosta soție a lui Borcea se distrează într-un sejur exotic

Mihaela Borcea, prima soţie a lui Cristi Borcea, iubeşte din nou şi nu mai ascunde acest lucru. Ea nu s-a putut abţine şi a postat imagini dintr-o vacanţă de lux, în care a plecat cu iubitul, fix a doua zi după ce fostul ei soţ, Cristi Borcea, şi-a unit destinele cu Valentina Pelinel. Ea ne-a arătat imagini din vacanţa pe care o petrece cu Sorin Rap, iubitul ei. “Paradisul meu! Iubesc lucrurile simple, cât mai aproape de natură! Luxul reprezintă simplitate într-un cadru natural de vis, acolo unde te desprinzi de tot şi îţi regăseşti propriul EU!”, a scris Mihaela Borcea pe Facebook, în dreptul imaginilor superbe. Se pare că Mihaela are o relaţie de mai mult timp cu Sorin, fostul ei şofer, însă până acum a negat că ar fi ceva mai mult între ei. Mihaela Borcea a divorţat de Cristi Borcea în 2011, după 23 de ani de mariaj. Au împreună trei copii şi au rămas în relaţii bune

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc astăzi, 30 septembrie, emoțiile unui moment pe care l-au așteptat încă de când omul de afaceri era în arest. Deși multe voci susțineau că cei doi nu se vor căsători prea curând, din cauza problemelor cu care s-a confruntat fostul acționar de la Dinamo pe perioada încarcerării, Borcea și-a unit destinul de cel al Valentinei la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, organizând o ceremonie restrânsă la Starea Civilă, în urmă cu trei săptămâni.

  • Forfotă mare în familia Borcea. Pregătirile pentru nuntă sunt pe ultima sută de metri, iar vineri, înainte să plece spre Budapesta, Valentina Pelinel a făcut slalom prin oraş. Deşi este însărcinată în primul trimestru cu gemeni, proaspăta soţie a lui Cristi Borcea nu se fereşte de activităţi. Iată care a fost programul vedetei înainte să îmbrace rochia de mireasă!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1